Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Video: Verbinding met de Bron Healing
0
Meditatie

Video: Verbinding met de Bron Healing

Video: Verbinding met de Bron Healing

Terugkomen bij je ware Zelf. Verbinding met de Bron is een speciale video healing die jou openstelt om jezelf (nog) meer te verbinden met alles wat jij bent en waar jij vandaan komt.

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Wat is de Bron?

De Bron is de ‘plek’ (tussen aanhalingstekens, het is geen fysieke plek) waar je ziel vandaan komt. Het is een plek in je (onder)bewustzijn waar je de essentie van je levenskracht zelf kunt aanboren en aanvoelen. Deze levenskracht, ook wel Bronenergie genoemd, stroomt en verbindt alle dingen. Alles wat bestaat is een manifestatie van jouw levensenergie. Door meer afgestemd te raken op deze schat aan informatie en hier bewust mee te werken, kun je je leven nóg mmagischer maken dan je je kunt voorstellen.

Kortom: de Bron is voor iedereen een belangrijke plek. Vooral voor lichtwerkers is het extra van belang dat zij in verbinding zijn met de Bron. Om zo hun ware Zelf te laten stralen en licht en liefde te kunnen brengen.

Klinkt misschien wat zweverig, maar probeer het eens!

Hoe kun je deze video healing gebruiken om verbinding te maken met de Bron?

Zet deze helende muziek op de achtergrond aan, focus je, zet je intenties. Visualiseer hoe jij alle laagjes van jezelf loslaat en helemaal bewust bent in het hier en nu.

Laat je 33:33 minuten meevoeren onder begeleiding van deze fijne 528 Hz (de frequentie van wonderen en liefde) toon.

Herhaal deze healing naar wens. Het gevoel dat je krijgt, de verbinding met je Hogere Zelf en de Bron, wordt na elke herhaling sterker en sterker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨