Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Maagd in het eerste huis
0
Astrologie

Maagd in het eerste huis

Maagd in het eerste huis

Ontdek je geboortehoroscoop! Ben jij geboren met Maagd in je eerste huis? Lees hier wat de betekenis van Maagd in het eerste huis.

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Je geboortehoroscoop is je persoonlijke blauwdruk. In je geboortehoroscoop vind je je kwaliteiten, levenslessen, valkuilen, talenten en zoveel meer. Als je je geboortehoroscoop hebt ontdekt, is het leuk om dit uit te lezen en uit te pluizen. Jezelf nóg beter leren kennen. Als je op deze pagina bent gekomen, dan weet je dat je Maagd in het eerste huis hebt.

Het eerste huis in astrologie is het huis van het zelf, van jou. Het is je ‘sociale masker’ en de manier waarop je overkomt, zowel qua uiterlijk als qua energie. Bij het eerste huis in je geboortehoroscoop gaat het om de indruk die jij achterlaat als mensen jou ontmoeten. Je imago. Je eerste huis staat daarom ook altijd in hetzelfde teken als je ascendant.

Maagd eerste huis

  • Positieve kenmerken: Oprecht, rationeel en nauwgezet.
  • Negatieve kenmerken: Pessimistisch en roekeloos.
  • Advies: Maak je geen zorgen over elk klein detail en je zult je vrijer voelen.

Als Maagd bij jou in je eerste huis staat, dan betekent dit dat je erg praktisch bent. Je kunt gemakkelijk omgaan met het alledaagse. Je wordt echter wel gauw gezien als iemand die (te) kritisch is of te gefocust is op perfectie. Dat komt vanwege jouw oog voor detail én je perfectionisme. Dit laatste kan je soms in de weg staan bij het aangaan van relaties met anderen.

Daarom is het advies voor jou ook: maak je geen zorgen over elk klein detail. Probeer het wat meer los te laten, bekijk het grote geheel en je zult je vrijer voelen.

Gratis geboortehoroscoop bereken & uitgebreide uitleg

Zelf aan de slag met je geboortehoroscoop? Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken. Inclusief uitgebreide uitleg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨