Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
De laatste weken van 2022 voor tweelingzielen: dit is de energie
0
Tweelingzielen

De laatste weken van 2022 voor tweelingzielen: dit is de energie

De laatste weken van 2022 voor tweelingzielen: dit is de energie

De Winterzonnewende, een Engelenpoortdag, een nieuwe supermaan in Steenbok, Kerstmis en de Twaalf Heilige Nachten. Het tweede deel van december 2022 is een energetische rollercoaster voor tweelingzielen, in deze toch al bijzondere maand vol licht en liefde.

‘Grand finale’ tijdens deze laatste weken

Nog een kleine twee weken te gaan en het jaar 2022 is voorbij. Sinds de 12/12 Engelenpoort worden we (weer) geüpdatet met hogere lichtfrequenties. De ‘grand finale’ komt er aan: die is op spiegeldag 21/12 (oftewel: woensdag 21 december 2022). Op deze dag (21-12, spiegeldag want: spiegelgetallen in de datum) gaat de zon over naar aardeteken Steenbok. Ook vindt op deze dag de Winterzonnewende (Yule) plaats. Voor tweelingzielen en zielsconnecties is dit een definitieve ommekeer in de energie. Veel tweelingzielen voelen bijvoorbeeld heel erg sterk hun zielsmissie aan en weten intuïtief dat ze voor zichzelf mogen kiezen. Wat er zich in jouw tweelingzielenproces wel of niet staat te gebeuren is heel persoonlijk.

Veranderingen

Nog even over de poortdagen en spiegeldagen van december 2022. De Engelenpoortdag 12/12 en Winterzonnewende vinden elk jaar plaats, maar in 2022 – nu dus – is het echt een uitzonderlijke periode. En niet alleen voor tweelingzielen. Als je je (bewust of onbewust) bezig houdt met spiritualiteit of hooggevoelig bent, merk je het in de energie. Het is enorm voelbaar, zelfs bijna zichtbaar voor iedereen. De wereld gaat namelijk door een grote verandering momenteel.

Ik zal het verder toelichten.

De dagen richting de Winterzonnewende kunnen aanvoelen alsof alles op losse schroeven staat. Mede omdat je niet zo goed weet waar het heen gaat met jou en je tweelingziel. Er wordt daarom juist nú van je gevraagd te vertrouwen en te flowen met alles: blijf doen wat je altijd doet.

Er komt nog een Engelenpoortdag: de 22/12 Engelenpoort (donderdag 22-12-2022). Dit is laatste poortdag van 2022 en zal daarom ontzettend krachtig zijn, ook dankzij het dubbele meestergetal 22. De voorgaande jaren heb jij je voorbereid en heb je al je ontwikkelingen en processen al doorlopen. Daar pluk je nu de vruchten van, ook al is dat misschien nog niet zichtbaar. Belangrijk is dat JIJ voor jezelf weet waar je naar toe wilt.

Nieuwe maan in Steenbok

De dag erna, vrijdag 23 december, staat er een nieuwe supermaan in Steenbok. Deze nieuwe maan in Steenbok kun je zien (en ook voelen) als een afsluiting vanaf de 12/12 Engelenpoort en heel 2022. Het is tevens een nieuwe start. De keuzes die jij maakt gaan over jezelf en de ontwikkelingen in jouw tweelingzielenproces. Wees trouw aan jezelf en luister naar je intuïtie. De nieuwe maan in Steenbok zal je daarbij helpen.

Kerstmis

Een paar dagen na de nieuwe maan is het tijd voor Kerstmis. Rondom deze dagen heb je te maken met het een hoger bewustzijn. Deze dagen staan voor het samen zijn met en genieten van je naasten. Tweelingzielen zullen door de bijzondere energie en nostalgische gevoelens veel aan elkaar denken en elkaar missen. Door omstandigheden, zoals karmische relaties of andere verplichtingen, kunnen jullie misschien niet bij elkaar zijn. De hoge energie vraagt je om je op een ander niveau (juist spiritueel) met je tweelingziel te verbinden en er voor nu vrede mee te hebben. Je mag zijn – in het nu. Veel tweelingzielen kunnen rondom Kerstmis boodschappen ontvangen van de Engelen of andere magische ervaringen hebben (synchroniciteiten).

En dat brengt ons bij de Twaalf Heilige Nachten. Dit begint op Kerstavond (de 24e) en eindigt op 6 januari, met Driekoningen. De sluiers naar de spirituele wereld zijn dan dun en dit zorgt voor (kan het nog meer?) magische ervaringen en levendige dromen. Onthoud je dromen en schrijf ze op en journal je intenties.

Tweelingzielen energie voor het staartje van 2022

Kortom: het laatste deel van 2022 is magisch te noemen. Veel tweelingzielen zullen inzichten krijgen, maar zich ook even terug willen trekken en zich willen richten op zichzelf. Tijdens de Winterzonnewende en de Twaalf Heilige Nachten staat het naar binnen willen keren centraal. In deze laatste periode van het jaar is het dan ook heel belangrijk dat jij je richt op wat JIJ nodig hebt. Zon in Steenbok, maar ook de nieuwe maan in Steenbok, geven jou die kracht, het vertrouwen, de fundering en het laatste zetje van dit jaar om dit te doen.

Tot in 2023! Liefs Natasja

Wil je een persoonlijke reading over jouw tweelingzielenproces? Boek dan bijvoorbeeld een Twinflame Love reading of Twinflame Akasha reading! Bekijk hier het gehele aanbod twinflame readingen.

Leestips rondom tweelingzielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨