Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Meestergetal 22: dit is de betekenis
0
Numerologie

Meestergetal 22: dit is de betekenis

Meestergetal 22: dit is de betekenis

Meestergetal 22 heeft in de numerologie een speciale kracht en betekenis. Het geeft je energie én daadkracht om je dromen in werkelijk om te zetten. Heb jij levensgetal 22? Dan heb je een speciale missie hier op aarde. Lees gauw verder!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Wat is numerologie?

Numerologie biedt kansen om levenslessen te herkennen en te leren, waardoor je gelukkiger kunt leven. Als je ’t eenmaal weet begrijp je hierdoor ook waarom mensen op een (bepaalde) manier reageren en waarom je vaak tegen dezelfde zaken aanloopt.

Numerologie gaat om de energie van getallen, zoals bijvoorbeeld de som van je geboortedatum. In dit artikel hebben we ‘t specifiek over de betekenis van meestergetal 22 en wat het betekent als dit terugkomst in je eigen numerologie.

Getal 22 wordt als een meestergetal beschouwd omdat dit nummer twee keer een cijfer twee (2) bevat. Het is een bijzonder getal dat intense energie met zich meebrengt. En een speciale missie hier op aarde.

De betekenis van meestergetal 22

Heb je meestergetal 22 in je numerologie, dan heb je een duidelijke visie en richt je je acties hier op in. Het getal 22 is gedisciplineerd en geeft realiteit en werkelijkheid. Het bouwt de basis. De structuur. De fundering. Dat wat nodig is om te kunnen starten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨