Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Astrologie kalender mei 2022
2
Kalender

Astrologie kalender mei 2022

Astrologie kalender mei 2022

Mei heeft de eerste bloedmaan van 2022: een volledige maansverduistering. Ook Mercurius gaat weer retrograde… Dat én meer lees in de astrologie kalender mei 2022!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Maandag 2 mei gaat Venus in Ram. Kom maar door met passie en vurige ontmoetingen! Venus is de planeet van de liefde en Ram is een vuurteken. Wanneer Venus in Ram staat, spatten de vonken er vanaf. Je straalt en voelt je zelfverzekerd. En dat is goed te zien voor de buitenwereld! Ben je single? Het kan maar zo dat je ineens een hot date tegen het lijf loopt (of via een app tegenkomt). Heb je een relatie? Dit is een mooi moment om elkaar tussen de lakens opnieuw te leren kennen ;-). Een sexy begin van de maand… Lees ook: Tweelingzielen seksualiteit: een open en eerlijk verhaal.

Donderdag 5 mei is het Bevrijdingsdag. Op deze dag ontmoet de zon Uranus, de planeet van disruptie en verandering. De zon gaat over je ik, je ego. Wanneer deze een planeet als Uranus ontmoet, kan het een sterk verlangen in jezelf oproepen om grote veranderingen door te voeren bij jezelf. Radicaal andere keuzes zijn goed mogelijk, deze 5 mei! Waar wil jij uit losbreken? Wat wil jij voor jezelf veranderen? Het valt bijna niet tegen te houden, dus ga vooral mee met je gevoel. Dit is een sterke energie, vooral omdat deze conjunctie samenvalt met Bevrijdingsdag… Lees hier meer over zon conjunct Uranus.

En dan Mercurius, de communicatieplaneet… Mercurius retrograde is vanaf dinsdag 10 mei 2022. Dit is de tweede keer dat Mercurius retrograde is in 2022. Let op (interne) verwarring rondom communicatie en bedoelingen. Wat wordt er gezegd en wat wordt er daadwerkelijk bedoelt? Het kan maar zo zijn dat hoofd en hart niet helemaal op één lijn liggen. De schaduwperiode van Mercurius retrograde mei 2022 begint trouwens al wat eerder, begin mei… Goed om hier op te letten en eerst te denken voordat je spreekt! Je hoeft trouwens niet ‘bang’ te zijn voor Mercurius retrograde; het is juist een goede tijd om aan jezelf te werken. Wil je weten waar je bij jezelf aan mag werken? Doe dan een Mercurius retrograde tarot spread en ontdek wat je intuïtie je wil vertellen.

Maandag 16 mei is de volle maan (inclusief maansverduistering – een bloedmaan) in Schorpioen! Dit is een hele krachtige volle maan… Waar verlang jij naar…? Wanneer de volle maan in Schorpioen staat, komen er verborgen zaken aan het licht. Geheimen komen boven tafel.

Vrijdag 20 mei gaat de zon over naar het volgende teken; Tweelingen. Met de zon in Tweelingen gaan we over naar een communicatieve, flirterige periode. Tweelingen is een luchtteken en het zal allemaal wat luchtiger voelen de komende weken. Geen zware issues en geen zware gesprekken. Ook even fijn! Dit is dé tijd om jezelf klaar te maken voor de zomer.

Op 30 mei staat de nieuwe maan om 13.32 uur in Tweelingen. Met de nieuwe maan in Tweelingen is dit een ideale avond om met vrienden, familie en zelfs je buren rond te hangen om een goed gesprek te hebben en bij te praten. Zit er iets dwars? Vertel het ze! Blijf er niet mee binnenvetten; dat werkt uiteindelijk voor niemand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.