Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Astrologie kalender april 2021
0
Kalender

Astrologie kalender april 2021

Astrologie kalender april 2021

Wat staat ons in april 2021 te wachten op ’t gebied van maanstanden, planeetstanden en astrologie? Dat lees je deze astrologie kalender van april 2021. 💖

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

In april staat ons weer vanalles te wachten op ‘t gebied van astrologie. De zon gaat uit de vurige Ram-energie en in de gestructureerde, betrouwbare Stier-energie. Maar ook andere planeten verschuiven deze maand. Lees maar mee!

April 2021 in astrologie

Zaterdag 3 april gaat communicatieplaneet Mercurius in Ram. Mercurius is hoe je denkt en communiceert. De komende weken is alles op ‘t gebied van communicatie ‘fun’ en spontaan. Je kunt je goed – en vooral direct – uiten en voelt je assertief. Let er wel op dat je niet onbezonnen overkomt.

Maandag 12 april staat de nieuwe maan in Ram. Wil je graag aan iets nieuws beginnen? Een nieuwe richting inslaan of een carrièreswitch maken? Gebruik de energie van deze nieuwe maan in Ram en volg je gevoel. Dit is een hele goede tijd om heldere intenties te zetten en je dromen de komende maanden uit te laten komen! Ook gaat asteroïde Juno retrograde op deze datum. Tijdens de Juno retrograde in Boogschutter duiken we in onze relaties.

Woensdag 14 april gaat Venus over in Stier en maandag 19 april gaan ook de zon en communicatieplaneet Mercurius over naar Stier.

Vrijdag 23 april gaat actie-planeet Mars over naar waterteken Kreeft. Je voelt je de komende periode mogelijk wat sneller op je teentjes getrapt. Mars voelt zich niet thuis in Kreeft, en dat gaan we merken ook. Je kunt ook wat meer ‘moody’ zijn dan gebruikelijk.

Dinsdag 27 april staat de volle maan in teken Schorpioen (dit is een volle supermaan!). Een krachtige maan, die vandaag – dankzij Schorpioen – symbool staat voor transformatie van de ene fase in ons leven naar een volgende fase.

Op dezelfde dag, dinsdag 27 april, gaat Pluto retrograde in Steenbok. Deze retrograde duurt vijf maand en helpt je alle lessen te bekijken die je dit jaar tot dusver hebt geleerd. Pluto retrograde in Steenbok heeft als doel te kijken naar jouw verhouding met macht en ambitie. Ben je (te) obsessief? Noemen mensen jou een controlfreak? En wat is jouw definitie van succes? Als jouw definitie van succes bijvoorbeeld 80 uur per week werken is, wat is dan je leven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨