Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Mercurius retrograde tarot spread
0
Mercurius Retrograde Tarot

Mercurius retrograde tarot spread

Mercurius retrograde tarot spread

Wil je zelf een tarot legging doen voor Mercurius retrograde, bijvoorbeeld om te vragen wat deze retrograde jou brengt? Je vindt hier een Mercurius retrograde tarot spread voorbeeld inclusief vragen!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Mercurius retrograde kan voor chaos zorgen, vooral op het gebied van communicatie, techniek en reizen. Maar wist je dat ‘t juist ook een mooie periode is om dingen te herzien en afscheid te nemen van oude gewoontes? Met deze Mercurius retrograde tarot spread haal je zaken uit je onderbewustzijn naar boven. Hup, aan de slag met die positieve energie van Mercurius retrograde!

Hoe doe je een Mercurius retrograde tarot legging?

Voor de Mercurius retrograde tarot spread trek je in totaal drie kaarten, die je in een rij van drie kaarten voor je neerlegt. De drie kaarten zijn van links naar rechts kaart 1, kaart 2 en kaart 3. De kaarten corresponderen met de vragen hieronder.

  • Kaart 1: Wat mag ik opnieuw bekijken?
  • Kaart 2: Wat mag ik vernieuwen/moderniseren?
  • Kaart 3: Wat mag ik loslaten?

Bekijk de kaarten rustig en schrijf de belangrijkste inzichten op in je Tarot JournalBullet Journal of Moon Journal. Dit helpt je dichter bij je kaarten te komen en ze beter te leren kennen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.