Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Astrologie kalender maart 2023
0
Kalender

Astrologie kalender maart 2023

Astrologie kalender maart 2023

Wat staat jou maart 2023 te wachten op het gebied van astrologie en de maan? Dat lees je in de astrologie kalender maart 2023.

Astrologie maart 2023

Donderdag 2 maart gaat Mercurius in Vissen. Met dromerig Vissen in communicatieplaneet Mercurius zul je alles wat zachter aanvliegen. Je ziet de wereld als één grote droom waarin alles mogelijk is.

Vrijdag 3 maart is het een Engelenpoortdag. Specifiek de 3/3 Engelenpoort. Deze dag staat in het teken van manifesteren. Getal 3 hoort bij communicatie en creatie, vandaar dat deze dag zeer geschikt is om je wensen af te stoffen en nog eens goed na te gaan wat je moet doen om je dromen te verwezenlijken.

De volle maan van maart is op dinsdag 7 maart 2023. Om 13:42 uur staat de volle maan in Maagd. Maagd is het teken van orde, netheid en structuur. Wanneer de volle maan haar licht schijnt met de energie van dit teken, krijgen we allemaal wat meer overzicht in ons leven. Je ziet de wereld (en alles waar jij je mee bezig houdt) veel duidelijker. Superfijn, deze volle maan! Dit versterkt jouw gevoel van zekerheid, omdat je een duidelijk pad voor je ziet. 

Op dezelfde dag, dinsdag 7 maart 2023, gaat Saturnus naar Vissen. Alle veranderlijke tekens (Vissen, Maagd, Tweelingen en Boogschutter) zullen deze energie intens ervaren omdat het hun tekens conjunct, tegengesteld of vierkant zal zijn (lees hier over aspecten in astrologie). Lees hier over Saturnus in Vissen 2023 – 2025.

Donderdag 16 maart 2023 gaat Venus in Stier. Dit is thuiskomen voor Venus, aangezien Venus bij Stier hoort. Stier is een stabiel teken, dus de komende weken zijn relaties stabiel. Stier is ook het teken van luxe, sensualiteit en weelde. Verwacht dus aangename dates en/of verrassingen.

Zaterdag 18 maart gaat Mercurius in Ram. Wanneer Mercurius het teken van de Ram binnengaat, zul je je gemakkelijk kunnen uiten hoe je je voelt. In de komende paar weken ben je direct met wat je uitspreekt – bijna een flapuit. Wees niet bang om te vragen wat je wilt, maar let er wel op dat je het tactisch doet.

Maandag 20 maart 2023 gaat de zon in Ram. Ram-seizoen 2023 is begonnen! Dit is ook de start van het nieuwe astrologische jaar, aangezien de dierenriem begint bij Ram. Oh, én de lente is officieel begonnen. Heel fijn! De komende vier weken zul je vol zijn van zelfvertrouwen, enthousiasme en moed om alles aan te pakken wat op je pad komt.

Een dag later, dinsdag 21 maart, is de nieuwe maan in Ram. Een nieuwe maan staat altijd voor een nieuw begin en een nieuwe start van een cyclus. En deze nieuwe maan valt met een heel nieuw begin van het astrologische jaar én de seizoenen. Geniet van alle fijne, frisse energie. Wil je iets oppakken, doe het dan nu. Wacht vooral niet, want nu is het momentum.

Donderdag 23 maart 2023 gaat Pluto in Waterman. Dit is een van de meest verwachte transits sinds Pluto in 2008 in het teken Steenbok staat. Pluto is een (dwerg)planeet en staat in astrologie symbool voor dood, wedergeboorte en transformatie. Lees hier over Pluto in Waterman 2023 – 2044.

Zaterdag 25 maart 2023 gaat Mars in Kreeft. Mars is een vurige planeet en Kreeft gaat over huis, thuis en familie. Met deze plaatsing zijn er twee mogelijkheden; óf er is veel ruzie in je huis/thuis, óf je vecht juist voor je huis/thuis en voor dat wat je wil met je familie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨