Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
De nieuwe maan in Ram 2023 is tot diep in je ziel te voelen: dit is waarom
0
Nieuwe maan

De nieuwe maan in Ram 2023 is tot diep in je ziel te voelen: dit is waarom

Nieuwe maan in Ram

De nieuwe maan van dinsdag 21 maart 2023 staat in Ram. Een supermaan die zorgt voor een heftig nieuw begin… Lees hier over de energie van de nieuwe maan van maart 2023!

De maan staat op 21 maart 2023, evenals de zon, in vuurteken Ram. Ram is het eerste teken van de dierenriem en is daarom hét teken van een nieuw begin. De maan staat voor je emoties en je onbewuste. Hoe jij reflecteert en reageert op de wereld. Een nieuwe maan ook nog eens voor een nieuwe cyclus. Samengevat: de nieuwe maan in Ram doorbreekt oude patronen en zorgt voor een heftig nieuw begin, vooral op het gebied van je emoties en (on)bewustzijn.

Nieuwe supermaan in Ram 2023

De nieuwe maan in Ram van maart 2023 heeft te maken met actie. Waarom? Nou, sterrenbeeld Ram heerst over planeet Mars en aangezien Mars dé planeet is van passie en actie kun je lekker direct zijn deze nieuwe supermaan – want dat is het. De energie is versterkt. Op alle fronten.

Laat je innerlijke vuurtje branden en wees een strijder. Wil je iets? Dan zul je ervoor moeten vechten. Je moet er doorheen. Er is geen omweg meer mogelijk.

Je kunt je tegelijkertijd boos en machteloos voelen. Zorg er wel voor dat je boosheid een constructieve boosheid is, dus draai je irritaties om en zorg voor een langdurige oplossing. Weet je niet waar je eigen boosheid of irritatie vandaan komt? Misschien is het dan goed om inner child work te doen. Of in ieder geval om na te gaan waar die triggers vandaan komen.

Nieuwe maan rituelen en positieve affirmaties

Gebruik de energie van deze heftige nieuwe maan in je voordeel met een nieuwe maan ritueel. Zet je intenties op papier en plant dat zaadje om van je leven je droom leven te maken! Het thema van je intenties kun je linken aan de energie van Ram, dus zet je intenties rondom moedinnovatie en enthousiasme.

Ontleed jezelf en doorbreek oude patronen.

Lees ook: Nieuwe maan in Ram 2023 voor tweelingzielen (door twinflame expert Natasja)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨