Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Saturnus in Vissen 2023 – 2025: tijd om je dromen waar te maken
0
Saturnus Transits

Saturnus in Vissen 2023 – 2025: tijd om je dromen waar te maken

Saturnus in Vissen 2023 - 2025: tijd om je dromen waar te maken

Dinsdag 7 maart 2023 gaat Saturnus naar Vissen. Saturnus in Vissen zal je (nog meer) in contact laten komen met je emotionele en spirituele kant. Lees hier over de energie van Saturnus in Vissen 2023 – 2025!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

Saturnus is in astrologie verbonden met de kernwoorden structuur, verantwoordelijkheid, beperkingen en discipline. Deze planeet staat symbool voor carrière, status en maatschappelijk succes. Saturnus staat voor de lessen die je mag leren om te groeien en om ‘volwassen’ te worden.

De energie van Saturnus in Vissen

Saturnus staat van maart 2023 tot en met juli 2025 in Vissen. Vissen is een waterteken dat wordt geassocieerd met intuïtie, emoties en spiritualiteit. Wanneer Saturnus in Vissen staat geeft dit jou focus op spirituele en emotionele groei. Deze transit geeft een dieper begrip van de onderlinge verbondenheid van alle dingen. Alles is één. Samen zijn we één. Je voelt je meer betrokken, bijvoorbeeld als het gaat om publieke/maatschappelijke debatten. Denk aan het verdedigen van mensen zonder stem, het helpen van anderen, algemene welzijn verbeteren en meer compassie te hebben voor je medemens.

Saturnus in Vissen kan echter ook een gevoel van verwarring en onzekerheid brengen, aangezien Vissen een veranderlijk teken is en Saturnus een planeet van stabiliteit is. Alle veranderlijke tekens (Vissen, Maagd, Tweelingen en Boogschutter) zullen deze energie intens ervaren omdat het hun tekens conjunct, tegengesteld of vierkant zal zijn (lees hier over aspecten in astrologie).

Tijdens Saturnus in Vissen 2023 – 2025 mag je beperkende overtuigingen loslaten, evenals emotionele bagage. Deze jaren versterken het gevoel om meer in contact te komen met jezelf. Met alle lagen en facetten die je als persoon rijk bent. Het is een tijd van spiritueel en emotioneel ontwikkelen.

Affirmaties voor Saturnus in Vissen 2023 – 2025

Onderstaande affirmaties kun je gebruiken om de energie van Saturnus in Vissen in je voordeel te gebruiken:

  • Ik vertrouw op mijn intuïtie en innerlijke leiding.
  • Ik sta open om te leren en spiritueel te groeien.
  • Ik laat alle beperkende overtuigingen los en vertrouw op mijn eigen kunnen.
  • Ik sta open voor het ontvangen van leiding van het universum.
  • Ik ben afgestemd op mijn eigen innerlijke wijsheid.
  • Ik sta open voor nieuwe spirituele ervaringen en groeimogelijkheden.
  • Ik heb innerlijke vrede.
  • Ik ben in staat om het verleden los te laten en vooruit te gaan in een positieve richting.
  • Ik kan verbinding maken met mijn innerlijke creativiteit.
  • Ik sta open voor het ontvangen van zegeningen van het universum en het manifesteren van mijn dromen.

Saturnus is van 7 maart 2023 tot en met 24 mei 2025 in Vissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨