Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Zon in Ram 2022: Ram-seizoen is begonnen
0
Zon

Zon in Ram 2022: Ram-seizoen is begonnen

Ram-seizoen

Het is 20 maart 2022: de zon staat nu in Ram! ♈ Dit is het eerste teken van de dierenriem: een nieuw astrologisch jaar is gestart. En dat brengt een energetische boost met zich mee! Lees hier wat Ram-seizoen 2022 brengt.

De energie van zon in Ram geldt niet alleen voor mensen met sterrenbeeld Ram, nee. De energie geldt voor iedereen! Heb je Ram in je geboortehoroscoop staan, dan zul je wel wat meer merken van deze onstuimige en actiegerichte periode.

Je kunt je de komende weken zelfverzekerd, gepassioneerd en strijdlustig voelen. Dat komt door planeet Mars, die verbonden is aan sterrenbeeld Ram. Nieuwe energie is fijn! Je kunt deze dag zien als een nieuw begin. Een lege bladzijde. De kernboodschap voor deze periode is initiatief nemen.

Ram is eigenwijs. Geduld kennen ze niet. Halen ze iets in hun hoofd, dan moet ‘t meteen gebeuren. En dat is ook de energie van Ram-seizoen 2022! Ook is Ram hét optimistische teken uit de dierenriem. Niks is onmogelijk! Ze zijn flexibel, snel, competitief en willen altijd nummer één staan, bijvoorbeeld bij wedstrijden of activiteiten.

Rammen vechten voor onrecht en uiten graag hun mening en gedachten. Ze zijn charmant en charismatisch en kunnen andere mensen moeiteloos overtuigen en verleiden. Dat, in combinatie met hun lef en de risico’s die ze nemen, maakt de Ram vaak de held. Een rol die ze prima past.

Gebruik deze energie dan ook om nieuwe projecten te starten (of oude projecten opnieuw op te pakken).

Ook is de lente nu trouwens officieel begonnen. Zondag 20 maart is namelijk Ostara; de lente-equinox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨