Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Vesta in astrologie uitleg en mythologie
0
Astrologie

Vesta in astrologie uitleg en mythologie

Vesta in astrologie uitleg en mythologie

Vesta is een asteroïde die in astrologie symbool staat voor je levensenergie. Ze is de godin van de eeuwige vlam in jezelf. De vlam die jou aanspoort om ‘t beste van jezelf te zijn en die ervoor zorgt dat jij je dromen achterna gaat.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Best jammer dat we zo weinig over Vesta in astrologie horen, toch? Ze is namelijk dé plek in je geboortehoroscoop die staat voor hoe jij inspiratie vindt om jezelf te blijven motiveren.

Ze staat voor ambities en verlangen, maar ook voor de vreugde die je voelt als je een doel bereikt of een droom werkelijkheid maakt. Ze houdt je overeind in je donkerste dagen. Vesta is het innerlijke licht en het leven in jezelf. De vonk, die altijd maar blijft gaan. Vesta in astrologie staat ook voor hoe jouw seksualiteit zich zal ontwikkelen.

Vesta in Astrologie

Vesta: Asteroïde godin in astrologie

Vesta is de vierde asteroïde die werd ontdekt. Ze werd, net als haar voorgangers, vernoemd naar godinnen uit de oudheid. Eerder werden Ceres, Pallas Athena en Juno al ontdekt.

Vesta (ook wel Hestia genoemd) is van oudsher de godin van haard, huis en gezin. Van geborgenheid en samenzijn. Van warmte en genegenheid. Zo werd ze opgeroepen om pasgeboren baby’s te zegenen en brandde er in elk huis een heilig vuur (dat absoluut niet uit mocht branden) om het huis en het gezin te beschermen.

Vesta in je geboortehoroscoop

Vesta / door Flaticon - Nikita Golubev

Als je weet waar Vesta in je geboortehoroscoop staat, kun je beter werken met haar energie. Je kunt de plaatsing van Vesta vinden via het icoon:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨