Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Orakelkaarten legging voor maart 2022
2
Orakel

Orakelkaarten legging voor maart 2022

Orakelkaarten legging voor maart 2022

De derde maand van 2022 is alweer aangebroken en de lente is in zicht! Gastredacteur Liane heeft prachtige orakelkaarten getrokken rondom de energie voor maart 2022. Lees je mee?

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

De lente komt eraan en daarom heb ik de Bloementherapie Orakelkaarten gebruikt voor de orakelkaarten legging van de maand maart. Waarom bloemen? Nou, bloemen hebben een eigen frequentie en daarom kunnen ze jou goed ondersteunen in je wensen, dromen en doelen. Elke bloem heeft een eigen energie en elke bloem staat in contact met engelen of gidsen. Je kunt gebruik maken van verse bloemen, maar een foto of afbeelding van een bloem werkt ook. Spreekt een bloem jou aan, bijvoorbeeld op de markt, buiten of in een winkel: maak er dan een foto van. Zo kun je later nogmaals gebruik maken van de energie, júist wanneer je het nodig hebt! Het is niet voor niets dat een bepaalde bloem jou aanspreekt.

De boodschap van een bloem heeft te maken met jouw levensopdracht.

Het Bloementherapie Orakelkaarten deck kun je ook gebruiken om te kijken welke bloem, welke boodschap heeft. Als je bijvoorbeeld iemand wilt steunen met een bloem, is het heel mooi als die bloem een bepaalde boodschap van de engelen heeft. Soms pak ik deze kaarten en dan kijk ik of bij de bloem die ik wil geven wat de boodschap is óf ik kijk naar de boodschappen en koop de bijbehorende bloem.

Eerst wilde ik de lentebloemen uit het kaartendeck halen, zoals de Narcis en Tulp, en dan de boodschap erbij geven, maar dat voelt toch niet goed voor mij heb ik gemerkt tijdens het uitwerken. Er kwam niet veel los tijdens het schrijven dan alleen de boodschap van de kaarten. Als ik de kaarten eruit laat vallen tijdens het schudden, dan komen er gelijk allerlei boodschappen bij mij binnen en dat vind ik juist zo leuk aan de kaarten. Zo zie je maar weer: elke lezing gaat op een andere, eigen manier.

Deze kaarten kwamen tijdens het schudden uit het deck vliegen:

Bloementherapie Orakelkaarten maart 2022

Lathyrus

Je wensen worden werkelijkheid – Waar je hart naar verlangt, komt elke dag een stukje dichterbij

Manifesteren maar! De eerste stap om jouw droom uit te laten komen, is door het zetten van intenties en het hebben van een duidelijk doel. Deze intenties ga je vervolgens manifesteren; je leeft alsof je dromen al zijn uitgekomen, je verlangen is groot. De tweede stap is om voor zegeningen open te staan en daarbij kan de Lathyrus jou helpen. Hoe? Nou, visualiseer dat jij zaadjes in jouw hand hebt en voel dat jouw droom is uitgekomen en dat jouw verlangen wordt vervuld. Blijf visualiseren. Plant deze zaadjes in de grond en zie hoe deze zich ontkiemen en verder groeien. Ze blijven groeien. Jouw gebeden worden het universum ingestuurd. Jouw gedachten zijn sturend en kunnen snel werken: houd daar rekening mee!

Orchidee

Reik naar de sterren – Je verdient het beste, richt je aandacht alleen daarop

Denk aan wat je wél wilt en juist niet aan wat je niet wilt. Onthoud: het universum kent het woordje niet niet, dus als jij iets denkt wat je niet wilt, krijg je het juist! Voorbeeld: ik wil niet meer zo’n vervelende man. Het universum pakt op dat je juist wel weer een vervelende man wilt!

Neem geen compromissen meer aan, ga alleen voor het allerbeste voor je en neem met minder geen genoegen meer. Iedere dag kom je steeds dichterbij jouw doel en met elke stap wordt jouw wens meer en meer werkelijkheid. Al gaat het misschien in kleine stapjes, maar elke stapje is er één. Je hebt nu de kracht om door te gaan en daar zal de orchidee jou bij steunen.

Banksia

Nieuw begin – Dit is het moment om sterk en vastbesloten op te staan en door te gaan

Misschien heb je gedroomd van een nieuw begin? Een ongelukkige relatie, een baan die niet zo leuk is… Laat het verleden (en dat wat je niet kan veranderen) los! Denk er niet teveel over na of aan terug. Dit haalt jouw energie omlaag. Met een lage energie kun je jouw dromen niet laten uitkomen en een nieuw begin maken. De Banksia vraagt je om negatieve gedachten te negeren. Dat je de deur achter je dicht laat en niet meer open trekt! Het ergste is voorbij: wat voor je ligt is makkelijker, veiliger en bemoedigender. Richt je op de hoge vibraties van bloemen, zij zullen je de kracht en moed geven om de eerste stap voorwaarts te zetten.

Mimosa

Lachen – Lach voluit en steek hiermee jezelf en de mensen om je heen aan

Wil je je energie te verhogen op een dag dat je je wat minder voelt of meer onzeker bent? Doe je mondhoeken omhoog! Als je jouw mondhoeken omhoog doet (doen alsof je lacht), dan geef je jouw hersens een signaal dat je lacht en dat maakt dat je hersens dat geluksstofje vrij laten komen.

Wat je ook kan doen is echt gewoon hardop gaan lachen (ook al is ‘t hartstikke nep). Eventueel kan je lachtherapie gaan volgen. Al moet je denk ik nu al lachen bij het idee om met vreemde mensen hardop te moeten gaan lachen ;-). Je kent die filmpjes vast wel en zo niet: zoek lachtherapie op via YouTube. Succes verzekerd. Lach vooral waar jouw geliefden bij zijn, dan steek je hen ook gelijk aan! Misschien denken zij eerst ‘wat doe jij nou?’, maar daar moet je maling aan hebben en gewoon gaan lachen. Zij zullen het niet veel later waarderen, omdat zij gelijk voelen dat de energie omhoog gaat. Win-win!

Wat een mooie bijpassende laatste kaart is dit! Ik wens jullie een bloemrijke nieuwe maand. Geniet van de lente!

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨