Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Astrologie kalender juni 2020
0
Kalender

Astrologie kalender juni 2020

Astrologie kalender juni 2020

Wat staat ons in juni 2020 te wachten op ’t gebied van maanstanden, planeetstanden en astrologie? Dat lees je deze astrologie kalender van juni 2020. 💖

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Vrijdag 5 juni staat de volle maan in Boogschutter (optimische energie – je kunt nu grote zaken/projecten afronden!), donderdag 18 juni gaat Mercurius retrograde in Kreeft (verwacht nostalgie en emotionele gesprekken), zondag 21 juni staat de nieuwe maan in Kreeft (inclusief zonsverduistering – verwacht ’t begin van een nieuwe cyclus) én op deze dag schuift de zon van Tweelingen in Kreeft (de energie hier ligt op ‘thuis’ en ‘huis’).

Dinsdag 23 juni gaat Neptunus retrograde, donderdag 25 juni gaat Venus (nu nog retrograde) weer direct lopen en zondag 28 juni schuift planeet Mars van luchtteken Tweelingen in vuurteken Ram (tijd om de regie over je leven te herpakken!).

Astrologie kalender juni 2020: focus op observeren en reflecteren

Al deze astro events – de stand van de maan, de retrogrades en de transits van de planeten – maken dat juni een maand is van observeren en reflecteren. Het is beter om geen grote acties te doen of grote beslissingen te maken. Het is wél de tijd om projecten af te ronden.

De belangrijkste redenen om het nu rustiger aan te doen is de huidige Venus retrograde (die dus vanaf 25 juni weer direct loopt) en de Mercurius retrograde (die dus vanaf 18 juni plaatsvindt). Maar dat niet alleen; ook de gedeeltelijke verduistering van de volle maan speelt hierin mee, net als de ‘dubbele’ nieuwe maan in Kreeft (in zowel juni als juli) die er aan zit te komen.

Volle maan in boogschutter – 5 juni 2020

Vrijdag 5 juni 2020 staat de volle maan in teken Boogschutter. ♐ De maan in vuurteken Boogschutter staat nu recht tegenover de zon in luchtteken Tweelingen. Met de maan in Boogschutter voel je je optimistisch. Je kunt de hele wereld aan, je kunt al je doelen bereiken en niks is te gek! Je bent enthousiast en voelt je krachtig. Een prachtige energie! Lees hier meer over de volle maan van juni 2020.

Mercurius retrograde in Kreeft – vanaf 18 juni

Communicatieplaneet Mercurius is vanaf donderdag 18 juni retrograde – help! Kreeft is hét teken van huis, binding en familie. Daarnaast draait het om ‘je veilig voelen’, ‘je uiten’ en ‘jezelf zijn’. Dat maakt dat de periode van Mercurius retrograde in Kreeft een goede tijd is om alert te zijn op alles dat rond deze thema’s gaande is. Lees hier alles over Mercurius retrograde van juni 2020 of bekijk deze 10 tips om Mercurius retrograde te overleven.

Nieuwe maan in Kreeft – 21 juni 2020

De nieuwe maan in Kreeft van juni 2020 is de eerste van de twee opeenvolgende nieuwe manen in dit teken. In juli is er namelijk wéér een nieuwe maan in Kreeft. Een extra dosis Kreeft, want ook de zon staat dan in dit teken. Waterteken Kreeft is gevoelig, fantasierijk en intuïtief. Dat maakt veel Kreeften tot een waanzinnige artiest of entertainer, in welke vorm dan ook. Wellicht komt je artistieke kant tijdens deze periode naar boven? Bekijk hier alvast nieuwe maan rituelen om je voor te bereiden op de nieuwe maan.

Neptunus retrograde – vanaf 23 juni

Dinsdag 23 juni gaat Neptunus – de planeet van je droomwereld en je verbeelding – retrograde. Deze retrograde werpt een sluier over je hersenen. Ken je de term ‘brain fog’? Of anders gezegd: een wollig hoofd? Lees hier meer over Neptunus retrograde 2020.

Venus weer direct – vanaf 25 juni 2020

Liefdesplaneet Venus staat tot vrijdag 7 augustus in Tweelingen. De Venus retrograde is voorbij, en je liefdesleven – relaties in ‘t algemeen ook, trouwens – kan weer een boost verwachten. Lees hier meer over de energie van Venus in Tweelingen.

Nieuwsbrief: meld je nu aan voor astro-updates in je inbox!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨