Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Venus retrograde in Tweelingen mei 2020
0
Retrograde Venus

Venus retrograde in Tweelingen mei 2020

Venus retrograde in Tweelingen mei 2020

Woensdag 13 mei 2020 gaat liefdesplaneet Venus retrograde in Tweelingen. Deze Venus retrograde duurt tot 25 juni 2020. Lees hier over de uitwerking van deze retrograde.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Wanneer een planeet retrograde is, betekent dit dat het lijkt alsof hij achteruit beweegt in zijn baan vanuit ons perspectief op aarde. De planeet Venus gaat over liefde, harmonie en balans. Tijdens een Venus retrograde kun je op deze gebieden conflicten ervaren.

Ook als je geen Tweelingen bent of geen Tweelingen in je geboortehoroscoop hebt is de energie te merken, dus lees gauw verder.

Venus in Tweelingen 2020 ♊

Tweelingen is een luchtteken dat gek is op communicatie, ontdekken en experimenteren. Ze zijn openhartig en levendig – een heel gezellig en liefkozend teken. Tweelingen heerst van vrijdag 3 april tot vrijdag 7 augustus over Venus, dus in deze periode krijgt je liefdesleven een boost. Die energie geldt voor iedereen. Maarrrrrr… dit is een Venus retrograde. Dus we gaan de andere kant van het ‘twee-gezichten’ Tweelingen zien. Deze energie is sluwer, wispelturiger en oppervlakkiger.

De impact op relaties en connecties

Dit is daarom ook geen fijne periode voor relaties, zowel voor liefdesrelaties als voor vriendschappen en bijvoorbeeld zakenrelaties. Er kan ruzie ontstaan en dat kan zelfs leiden tot relatiebreuken. Wees deze periode, vooral omdat we dan al een flinke tijd in quarantaine zitten, extra lief en begripvol naar elkaar toe.

Venus retrograde en de liefde

Communicatie is deze periode extra belangrijk. Kunnen jullie je nog goed verwoorden tegen elkaar? Of verval je misschien wel in oude patronen, waarvan je dacht dat je ze had losgelaten? Heb je iets overgenomen van de opvoeding van jouw ouders? Iets dat je liever niet had overgenomen? Keer in jezelf om op zoek te gaan naar waar dit vandaan komt. Een evaluatie rondom liefde & communicatie, zo kun je deze Venus retrograde zien.

Boost je liefdesleven met deze vragen

Dat is absoluut niet negatief. Zie ‘t als een kans om je communicatie onderling een boost te geven. Om samen opnieuw af te stemmen op dezelfde energie. Om samen opnieuw te vinden wat jullie verbindt – dat wat jullie samen mooi vinden. Probeer eens de ‘18 vragen voor meer intimiteit en liefde‘ van de Amerikaanse psycholoog John Gottman te beantwoorden samen. Diepgang gegarandeerd!

Patronen doorbreken tijdens Venus retrograde 2020

Een andere leestip is ‘t boek ‘Patronen doorbreken‘ van Hannie van Genderen. Dit gaat over het herkennen en veranderen van negatieve gevoelens en gewoonten. Maak je steeds weer dezelfde fouten in het leven, terwijl je je hebt voorgenomen om een volgende keer anders te reageren? Dan is dit boek een absolute aanrader.

Wil je meer lezen over liefde? Check dan dit item over de Red thread of fate. De ‘Red thread of fate’ (of ook wel ‘Red string of fate’) is een eeuwenoud Oosters concept rondom ware liefde. ❤️

Nieuwsbrief: meld je nu aan voor astro-updates in je inbox!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨