Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Astrologie kalender juli 2021
2
Kalender

Astrologie kalender juli 2021

Astrologie kalender juli 2021

Wat staat ons in juli 2021 te wachten op ’t gebied van maanstanden, planeetstanden en astrologie? Dat lees je deze astrologie kalender van juli 2021. 💖

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

In juli staat ons weer veel te wachten op ‘t gebied van astrologie. De zon gaat uit waterteken Kreeft en in vuurteken Leeuw. Time to shine! Ook andere planeten verschuiven deze zomerse maand. Lees maar mee!

Juli 2021 in astrologie

Zaterdag 10 juli staat de nieuwe maan om 03.16 uur in Kreeft.De nieuwe maan in Kreeft staat voor grote emotionele kracht en hierdoor ben je heel erg ontvankelijk voor de stemming van anderen om je heen. Ben je het ene moment helemaal blij en in ‘zomerse sfeer’, het volgende moment voel je je emotioneel. Vaak weet je helemaal niet waarom dit zo is en overkomt het je. Je voelt je niet goed gegrond en je bent op zoek naar dat ‘veilige’ gevoel. Dat kan bij iemand zijn of juist in een huiselijke omgeving.

De dag erna, zondag 11 juli, gaat communicatieplaneet Mercurius ook over naar Kreeft. Een waterteken in een communicatieplaneet: dat betekent de focus op emotie en intuitie. Gesprekken kunnen gevoelig zijn en woorden kunnen een flinke lading dragen. Wees niet bang om de diepte in te gaan.

Donderdag 15 juli gaat Chiron, ‘de gewonde genezer’, retrograde in vuurteken Ram. Deze krachtige energie ga je merken! Je gaat je de komende periode focussen op ‘t helen van je wonden op ‘t gebied van zelfliefde.

Woensdag 21 juli gaat liefdesplaneet Venus over naar Maagd (je kunt je even wat kritischer opstellen tegenover dating en de liefde) en donderdag 22 juli gaat de zon in vuurteken Leeuw. It’s Leo season!

Een dag later, zaterdag 24 juli, staat de volle maan in luchtteken Waterman. Waterman is het tegenovergestelde teken van Leeuw. Tijd om je innerlijke rebel los te laten. Zoek die grenzen maar op (en have fun while doing it!).

Tot slot gaat Mercurius eind deze maand, dinsdag 27 juli, over naar Leeuw (joe, zei iemand drama en levendig?) en gaat Mars op donderdag 29 juli over in aardeteken Maagd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨