Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle maan juli 2020 in Steenbok: normen & waarden
0
Maan Volle maan

Volle maan juli 2020 in Steenbok: normen & waarden

Volle maan juli 2020 in Steenbok: normen & waarden

Zondag 5 juli staat de volle maan in aardeteken Steenbok. ♑️ Wat betekent dat voor jou? Lees hier over de energie van de volle maan van juli 2020!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

De maan in aardeteken Steenbok staat nu recht tegenover de zon in waterteken Kreeft. Onder de invloed van deze volle maan heb je een sterke behoefte om nuttig te zijn voor de samenleving. Je zoekt naar rechtvaardiging voor zaken en je wil hier zelf het initiatief in nemen.

Steenbokken zijn betrouwbaar, ambitieus en gedisciplineerd. Een waar aardeteken: standvastig en betrokken. Deze volle maan draait daarom sterk om normen en waarden. Vertrouw op je eigen normen en waarden en blijf dicht bij jezelf. Ga niet mee in wat anderen van je verwachten of wat anderen ‘goed’ voor je vinden.

Steenbok is dus standvastig en zeker, maar tegenover zon in Kreeft kun je je emotioneel toch wat wankel voelen. Intense dromen en beladen herinneringen maken hier onderdeel van. Je las net al over de emotionele uitwerking van deze volle maan, maar het is een hele periode waar we nu inzitten. Lees hier meer over deze (emotionele) kreeft-periode.

Gedeeltelijke maansverduistering juli 2020

Deze volle maan in Steenbok is ook een gedeeltelijke maansverduistering. De energie hiervan staat voor geluk en voorspoed. Dat komt omdat ondanks de (gedeeltelijke) maansverduistering, de sterren blijven stralen. Dit brengt optimisme met zich mee en dat zorgt voor harmonie in vriendschappen, zakelijk succes en een gelukkig gezinsleven. 🍀

De energie van de volle maan juli 2020

Al vanaf twee dagen vóór de volle maan tot en met twee dagen ná de volle maan is de energie merkbaar. Ook als de volle maan niet in jouw zonneteken – nu Steenbok – staat, kun je de energie ervan merken. Mogelijk heb je dat teken in je geboortehoroscoop staan of heb je veel gerelateerde invloeden (aardetekens) in je geboortehoroscoop.

Volle maan rituelen

Tijdens de volle maan kun je je volle maan rituelen uitvoeren. Pluk de vruchten van je eerder gemaakte intenties en sta stil bij je successen. Laad je kristallen op onder het maanlicht of schrijf bepaalde zaken van je af.

Shop nu: onze favo boeken over de maan

Nieuwsbrief: meld je nu aan voor astro-updates in je inbox!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨