Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Zonsverduistering en tweede nieuwe maan in Ram voor tweelingzielen (20 april 2023)
1
Tweelingzielen

Zonsverduistering en tweede nieuwe maan in Ram voor tweelingzielen (20 april 2023)

Zonsverduistering en tweede nieuwe maan in Ram voor tweelingzielen (20 april 2023)

Donderdag 20 april 2023 is er een tweede nieuwe maan in Ram. Twinflame expert Natasja van Twinflame Rollercoaster Life neemt je mee in de energie van deze nieuwe maan voor tweelingzielen!

Ik heh het al uitvoerig over deze nieuwe maan gehad in mijn eerdere artikelen en nu is het dan eindelijk zover… Donderdag 20 april om 6:15 uur vind de tweede nieuwe maan in Ram van deze maand plaats, mét een zonsverduistering. De nieuwe maan met zonsverduistering vind plaats op een graad van 29, dus nog net in het teken van de Ram.

Hiermee trappen we het eclipsseizoen 2023 af. Op 5/5 (5 mei 2023) vindt namelijk de maansverduistering plaats in Schorpioen. De periode vanaf de zonsverduistering tot aan de maansverduistering kan als intens worden ervaren, met name voor tweelingzielen en zielsconnecties. Zonsverduisteringen staan voor (grote) en drastische veranderingen in je omgeving of buitenwereld. Een maansverduistering staat voor grote drastische veranderingen in je innerlijke wereld (je gevoel).

Tweelingzielen worden aan de hand van het eclipsseizoen (vaak) weer terug op hun (ziels)pad gezet (mochten ze hiervan zijn afgeweken). Je kan het daarom zien als een meetmoment. Dit eclipsseizoen kan voor velen (niet alleen voor tweelingzielen) als een enorm intense rollercoaster worden ervaren.

En dan hebben we Pluto…die sindskort door Waterman is gaan lopen (lees hier meer over Pluto in Waterman). Pluto maakt een (spannings)aspect met de zon (tijdens de zonsverduistering) en nieuwe maan in Ram. Planeet Pluto is hierbij een soort van de druppel op al een gloeiende plaat. Lees in mijn jaarartikel en maart artikel meer over de energie van Pluto in Waterman voor tweelingzielen.

Wil jij jouw tweelingziel ervaring delen? Graag! Op die manier inspireren en steunen we elkaar. Er wordt nog te weinig over gesproken – dat kan en mag anders! Je mag jouw verhaal delen onder je eigen naam, maar het kan natuurlijk ook geheel anoniem. Meedoen? Stuur een e-mail.

Eigenlijk alles wat moet gebeuren (op zielsniveau) zal hoogstwaarschijnlijk na of tijdens deze nieuwe maan en tijdens het eclipsseizoen tot een uitbarsting komen. Ook alle (karmische) lessen zullen afronden of aandienen. Wanneer het nodig is dat jij en je tweelingziel eventjes afstand van elkaar nemen, maar zelf hierin geen knopen kunnen doorhakken, zal dit hoogstwaarschijnlijk tijdens de nieuwe maan in Ram en eclipsseizoen gaan opspelen of in werking worden gezet.

Ram is het pioniersteken. Het is het eerste teken in de astrologie en houdt van actie, knopen doorhakken en vernieuwing. Dus deze invloed van de Ram zal zeker worden gevoeld (en is eigenlijk al bezig sinds de vorige nieuwe maan in Ram in maart). Het klinkt misschien allemaal heel erg onheilspellend, maar dit hoeft natuurlijk niet altijd zo te zijn. Wanneer je al wat verder bent in je spirituele ontwakingsproces of tweelingzielenproces, zul je alles wat eerder herkennen en alles wat eerder kunnen tackelen dan voorheen.

De zonsverduistering heeft ook zeker weten een positieve invloed. Er zal voor tweelingzielen veel duidelijker worden waar ze nou staan. En er zal, juist door de zonsverduistering en het eclipsseizoen, voor tweelingzielen veel meer ruimte komen in hun relatie, zodat ze nader tot elkaar kunnen komen. Het eclipsseizoen van voorjaar 2023 is als een nieuw begin en afronding van een cyclus en opent deuren naar de zomer 2023 voor tweelingzielen en lichtwerkers.

Fijne nieuwe maan!

Liefs Natasja

Wil je een persoonlijke reading over jouw tweelingzielenproces? Boek dan bijvoorbeeld een Twinflame Love reading of Twinflame Akasha reading! Bekijk hier het gehele aanbod twinflame readingen.

Leestips rondom tweelingzielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨