Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Weegschaal-periode 2020: tijd voor balans en harmonie in relaties
0
Astrologie Zon

Weegschaal-periode 2020: tijd voor balans en harmonie in relaties

Weegschaal-periode 2020 - tijd voor balans en harmonie in relaties

Vanaf woensdag 23 september staat de zon in Weegschaal. ♎ Luchtteken Weegschaal het teken is van ‘mooie dingen‘, van balans en harmonie en van schoonheid. Dit is de energie van Weegschaal-periode 2020!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

De Weegschaal-periode 2020 draait om vrede en harmonie onder de mensheid en balans in (knusse) gezelschappen en gezinsleven. En dat is een fijne tijd, zo na de Maagd-periode, waarin we vooral efficiënter en opgeruimder te werk gingen. Maar hoe doe je dat, balans aanbrengen? Wij delen 2 tips met je (die eigenlijk altijd goed zijn om na te streven).

1) Blijf aanwezig en bezig mét elkaar

Weegschaal is – met liefdesplaneet Venus als heerser – hét teken van relaties en tijdens de Weegschaal-periode 2020 zet je je nauwste banden op de voorgrond. Wanneer was de laatste keer dat je écht samen was met iemand? En dan bedoel ik niet dat je in één ruimte samen aanwezig was, maar écht met elkaar in gesprek. Met de volle aandacht voor elkaar. Dat is tegenwoordig niet eenvoudig in dit tijdperk van smartphones en het ‘altijd aanstaan’.

2) Doe het rustig aan

Tip 2 hoort een beetje bij het punt hierboven. Doe het rustig aan. Neem de tijd. Neem de tijd om op t staan, om je lichaam wakker te laten worden en om op gang te komen. Kies je kleding in alle kalmte uit, leer je gezin dat ‘rustig aan doen’ zelfliefde is en pak eens een kop thee, zonder dat je verder iets móet doen. Kleine aanpassingen zijn al goed.

Kenmerken sterrenbeeld Weegschaal

SymboolWeegschaal
Periode23 september – 22 oktober
HeerVenus
ElementLucht
KleurAlle pasteltinten
PolariteitPositief
LichaamsdelenBillen, nieren en klieren
KernwaardeEvenwicht brengen

Astrologische agenda voor de Weegschaal-periode 2020

Zondag 27 september gaat communicatieplaneet Mercurius in waterteken Schorpioen en maandag 28 september gaat Saturnus – na een retrograde periode sinds mei dit jaar – direct lopen in Steenbok.

Donderdag 1 oktober staat de volle maan in Ram 🌕. Vrijdag 2 oktober gaat liefdesplaneet Venus in Maagd en zaterdag 3 oktober gaat Pluto (na een periode van Pluto retrograde) direct in aardeteken Steenbok. Pluto is de planeet van innerlijke transformatie en wedergeboorte. Het is nu tijd om de veranderingen die je tijdens de retrograde periode – van april tot nu – hebt ervaren door te zetten.

Woensdag 14 oktober gaat Mercurius retrograde in waterteken Schorpioen. Lees hier alles over de energie van Mercurius retrograde in Schorpioen. Vrijdag 16 oktober staat de nieuwe maan in Weegschaal 🌑. Tijd voor een nieuw begin en een nieuwe balans. Vanaf vrijdag 23 oktober gaat de zon over van Weegschaal naar Schorpioen.

De zon gaat iedere 30 dagen over in een ander sterrenbeeld. Tijdens elke periode voel je de invloed van de heersende astrologische energie. De Weegschaal-periode van 2020 begint op 23 september en eindigt op 22 oktober. Hierna dient zich waterteken Schorpioen aan. Daarover later meer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨