Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle maan in Maagd – maart 2020
0
Volle maan

Volle maan in Maagd – maart 2020

Volle maan in Maagd - VolleMaanKalender.nl

De derde volle maan van 2020 staat maandag 9 maart in het teken Maagd. Dit is een volle supermaan. Wat is de betekenis van de volle maan van maart 2020 voor jou?

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

De volle maan van maandag 9 maart is de derde volle maan van het jaar en de tweede volle supermaan van ’t jaar. Hij staat ditmaal in aardeteken Maagd. Ook als je sterrenbeeld geen Maagd is, kun je de energie van deze maan flink voelen.

Nauwkeurig & ijverig – aan de slag!

Deze maan gaat om nauwkeurigheid en ijverigheid. Eigenschappen die Maagd met zich draagt. Maagden hebben namelijk alles graag op orde en met het voorjaar op komst is dit een uitgelezen periode om letterlijk eens op te schonen! Je voelt sterk de behoefte om alles te ordenen en dat mag nú gebeuren. De volle maan staat immers voor actie en het plukken van de vruchten.

Pak je huis grondig aan (zei iemand daar Marie Kondo?), ruim je digitale bestanden eens op (denk aan je telefoon en je computer) en ga eens flink wandelen in de frisse buitenlucht. Dat laatste ruimt je hoofd zo fijn op. Je wordt er rustig van, krijgt orde in de chaos (van je hoofd) en het is natuurlijk gezond.

Perfectionistisch en nauwkeurig als de Maagd is, kun je ineens het gevoel hebben dat alles beter kan. Daarbij moet je vooral opletten dat je jezelf – of het doel – niet voorbij loopt. Probeer dingen eens los te laten, accepteer andere mensen zoals ze zijn en laat verwachtingen gaan.

Volle Supermaan maart 2020

De volle maan van maart 2020 is de tweede supermaan van dit jaar. De eerste volle supermaan was in februari (in teken Leeuw). De andere volle supermanen zijn in april (in teken Weegschaal) en in mei (in teken Schorpioen). Een supermaan wordt zo genoemd omdat de maan dan dichter bij de aarde staat en daardoor groter en feller lijkt dan gebruikelijk.

Volle manen 2020

Bekijk hier het overzicht van alle volle manen van 2020.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨