Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Leeuw-seizoen 2021: de energie van de zon in Leeuw
2
Zon

Leeuw-seizoen 2021: de energie van de zon in Leeuw

Leeuw-seizoen

De zon verandert vanaf vrijdag 23 juli 2021 van waterteken Kreeft naar vuurteken Leeuw. ♌ Leeuw gaat om ’t hart en de ego. Leeuwen zijn energiek, optimistisch en ‘het stralende middelpunt’. Dit is de energie van LEO SEASON 2021! ✨

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

De start van Leeuw-seizoen valt, zoals ieder jaar, eind juli. Hoewel de zomer al zeker een maandje ‘aan’ is, voelt het nu toch wel echt heel zonnig en levendig. De Leeuw is uitbundig en deze vurige en uitbundige energie voelen we allemaal! De Kreeft-periode was een periode van ‘naar binnen gaan’, en je huis en familie op orde hebben. Het ‘werken aan jezelf’. Een periode die soms eindeloos leek te duren. Tijd om weg te gaan van deze knusse veiligheid van die periode en op naar een tijd waarin je – net als de Leeuw – in de spotlights gaat staan!

Leeuw wordt geregeerd door de zon, dé kracht van ons zonnestelsel. Dit is het teken dat ons letterlijk leven geeft. Je krijgt hiermee automatisch extra moed, creativiteit en charisma, dus bereid je voor om je innerlijke diva te laten zien! Shine, my loves

Dit is dé tijd om achter je ware passies en verlangens aan te gaan, en dit ook aan iedereen te laten zien. Sterrenbeeld Leeuw is absoluut de ‘astrologische show-stopper’, hét teken dat graag in het middelpunt van de belangstelling staat. Tijdens deze Leeuw-periode kunnen we daarom soms wat egoïstisch zijn, maar ook enthousiast, hartelijk en loyaal.

💎 Bekijk hier met welke kristallen en stenen jij ‘t beste uit de Leeuw-periode haalt.

Dubbele volle maan tijdens Leeuw-seizoen 2021

Extra bijzonder: Leo Season 2021 heeft niet één, maar twee volle manen in zich. Een unieke gebeurtenis! Normaal gesproken heb je één nieuwe maan en één volle maan, maar deze periode zijn er naast een nieuwe maan ook nog twee volle manen: 24 juli in luchtteken Waterman én 22 augustus in luchtteken Waterman. De eerste volle maan is als een opening: waar wil je aan werken de komende periode? Pak hierbij de energie van de Leeuw en je bent on fire! De tweede volle maan in deze periode is als ‘afsluiter’, deze zit nog nét binnen de Leeuw-periode. Rond af wat je geleerd hebt en pas ‘t vanaf nu toe in je dagelijkse leven.

Zondag 8 augustus is opening van de Leeuwenpoort 2021.De Leeuwenpoort is dan geopend en op deze dag zijn we sterk verbonden met de spirituele wereld. Veel mensen voelen deze energie als heftige activatie. Lees hier meer over de energie van de Leeuwenpoort 2021.

Kenmerken sterrenbeeld Leeuw

SymboolLeeuw
Periode23 juli – 22 augustus
HeerZon
KwaliteitVast
ElementVuur
EdelstenenSaffier (geel)
Geluksgetallen1 en 4
GeluksdagZondag
KleurGoud
PolariteitPositief
Tegenovergesteld tekenWaterman
LichaamsdelenHart, wervelkolom en bovenrug
KernwaardeEnergie

De zon gaat iedere 30 dagen over in een nieuw sterrenbeeld. Tijdens elke periode voel je de invloed van de heersende astrologische energie. De Leeuw-periode van 2020 begint op 23 juli en eindigt op 22 augustus. Hierna dient aardeteken Maagd zich aan. Daarover later meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨