Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele boeken die je 2022 gelezen moet hebben
0
Shop

Spirituele boeken die je 2022 gelezen moet hebben

Spirituele boeken die je 2022 gelezen moet hebben - VolleMaanKalender.nl

Heb jij als goed voornemen dat je je meer wil verdiepen in spiritualiteit? Dat je jezelf beter wil leren kennen en wil ontdekken wat nu bij jou past? Dan zijn dit dé spirituele boeken die je in 2022 gelezen moet hebben.

Leven met de maan

Als je deze klassieker nog niet kent, dan is dit hét jaar om er voor te gaan. In Leven met de maan deelt auteur Yasmin Boland alle kennis die ze bezit over de maan, leven met haar cyclus en de impact op ons. Lees hier onze review van Leven met de maan.

Leven met de sterren

In het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Het boek Leven met de sterren helpt je stap voor stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. Lees hier onze review van het boek Leven met de sterren.

Leven met Mercurius retrograde

In Leven met Mercurius Retrograde ontdek je hoe je de energie van Mercurius retrograde kunt inzetten voor persoonlijke groei. Lees hier onze review van Leven met Mercurius retrograde.

Heksenkracht

Als je nieuw bent in de wereld van hekserij en er graag meer over wil weten én laagdrempelige rituelen zoekt, dan is Heksenkracht het boek voor jou. Auteur Juliet Diaz deelt haar kennis over hekserij en je vindt er tal van praktische rituelen om uit te voeren. Lees hier onze review van het boek Heksenkracht.

Tekens van het universum

Hét handboek dat je in huis wil halen als ‘t gaat om spiritualiteit is Tekens van het universum. Met een enorm ‘woordenboek’ aan tekens en verklaringen, inclusief uitleg hoe jij tekens kunt ontvangen en interpreteren is dit een boek dat niet mag ontbreken in je boekenkast. Lees hier onze review van het boek Tekens van het Universum.

Tarot

Het basisboek Tarot leert je alles over de wereld van tarot en hoe je de tarotkaarten kunt interpreteren. Een must-have voor iedereen die begint met deze mooie kaarten. Een praktisch handboek dat je er altijd even bij kunt pakken. Lees hier onze review van het boek Tarot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨