Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele betekenis zilveren kaars
0
Hekserij Spiritualiteit

Spirituele betekenis zilveren kaars

Spirituele betekenis zilveren kaars

Wil je aan de slag met kaarsenmagie en een zilveren kaars gebruiken? Je leest hier over de spirituele betekenis van een zilveren kaars.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

Kaarsenmagie? We leggen het je graag uit. Kaarsen staan voor het element Vuur. Ze staan universeel symbool voor licht en spirituele verbondenheid. Een kaars kan ook je eigen spirituele kracht symboliseren: je innerlijke licht. In kaarsenmagie is de kleur van een kaars belangrijk. Elke kleur kaars heeft een eigen spirituele betekenis en eigen magische kracht.

In dit artikel leggen we je uit wat de betekenis is van een zilveren kaars, hoe je zilveren kaarsen kunt gebruiken in rituelen en wat de magische werking is van zilveren kaarsen tijdens, spreuken, affirmaties of in je thuisaltaar.

Spiritualiteit en zilveren kaarsen

Zilveren kaarsen zijn gekoppeld aan maan en aan vrouwelijke energie. Ze worden ook wel de ‘godin‘ kaarsen genoemd. Wil je je inner goddess aanroepen? Gebruik dan zilveren kaarsen!

Zilveren kaars betekenis

Een zilveren kaars staat voor het tot stand brengen van een diepe verbinding met je voorouders. Ook staan zilveren kaarsen voor telepathie, helderheid, geweten, waarzeggerij en dromen.

Shop hier je zilveren kaarsen

Magisch gebruik van zilveren kaarsen

Hoe kun je een zilveren kaars het beste gebruiken?

  • Zilveren kaarsen zijn geschikt voor het openen van poorten, het contact met spirituele gidsen en contact met voorouders.
  • Met een zilveren kaars kun je je innerlijke godin en divine feminine aanroepen.
  • Je kunt een zilveren kaars inzetten voor droom-spreuken, telepathie en alles rondom het paranormale.
  • Doe je aan waarzeggerij, bijvoorbeeld via tarot of orakel? Ook dan is het branden van een zilveren kaars heel geschikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨