Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele betekenis bruine kaars
0
Hekserij Spiritualiteit

Spirituele betekenis bruine kaars

Spirituele betekenis bruine kaars

Wil je aan de slag met kaarsenmagie en een bruine kaars gebruiken? Je leest hier over de spirituele betekenis van een bruine kaars.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Kaarsenmagie? We leggen het je graag uit. Kaarsen staan voor het element Vuur. Ze staan universeel symbool voor licht en spirituele verbondenheid. Een kaars kan ook je eigen spirituele kracht symboliseren: je innerlijke licht. In kaarsenmagie is de kleur van een kaars belangrijk. Elke kleur kaars heeft een eigen spirituele betekenis en eigen magische kracht.

In dit artikel leggen we je uit wat de betekenis is van een bruine kaars, hoe je bruine kaarsen kunt gebruiken in rituelen en wat de magische werking is van bruine kaarsen tijdens, spreuken, affirmaties of in je thuisaltaar.

Spiritualiteit en bruine kaarsen

  • Dag: Dinsdag, Donderdag
  • Engel: Ariël en Sandalphon
  • Element: Aarde
  • Numerologie: 4
  • Planeet: Jupiter
  • Stenen: Tijgeroog, Bronziet
  • Sterrenbeeld: Stier, Maagd en Steenbok

Shop hier bruine kaarsen

Magisch gebruik van bruine kaarsen

Hoe kun je een bruine kaars het beste gebruiken? Bruine kaarsen kunnen helpen bij diverse soorten magie, zoals aardemagie, dierenmagie en huismagie. Ook helpt een bruine kaars bij landbouw, reizen, groei, geldwinst en spreuken voor balans, aarden en stabiliteit. De kleur bruin biedt ondersteuning en bescherming. Een bruine kaars is daarom veelzijdig in gebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨