Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Vandaag is Jupiter met het blote oog te zien – kijk je mee? (26 september 2022)
3
Jupiter Nieuws

Vandaag is Jupiter met het blote oog te zien – kijk je mee? (26 september 2022)

Jupiter in astrologie

Maandag 26 september 2022 tussen circa 21.33 uur en 04:14 uur is Jupiter met het blote oog te zien. Op deze dag staat de planeet het dichtst bij de aarde. Kijk jij omhoog vanavond?

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Dit is voor het eerst sinds 59 jaar dat Jupiter zo dichtbij aarde staat, zegt NASA in een bericht Volgens Adam Kobelski, een onderzoeksastrofysicus bij NASA, zou je met een goede verrekijker de planeet én drie of vier van de manen van Jupiter kunnen zien. Heb je een telescoop, dan zou je ook de kleuren op de planeet zelf moeten kunnen zien.

Spirituele betekenis van Jupiter zó dichtbij de aarde

Jupiter is de grootste planeet uit ons zonnestelsel. In astrologie wordt Jupiter daarom ook gezien als brenger van geluk en overvloed. Nu deze planeet zo dichtbij ons staat, zou je vandaag weleens goed nieuws kunnen ontvangen! Een positief berichtje of een financieel extraatje… Denk hierbij aan een loonsverhoging, een nieuwe functie op je werk, iets dat ‘gratis’ jouw kant op komt.

Jupiter staat daarnaast ook voor kennis en wijsheid. Je kunt ook hier overvloed in ervaren vandaag. Wat krijg jij vandaag te horen (of wat lees jij vandaag), dat precies zo moest zijn? Ik moet hierbij altijd denken aan Steve Jobs, de oprichter van Apple. Wist je namelijk dat hij ooit tijdens z’n schoolperiode een kalligrafie-cursus heeft gedaan? Kalligrafie is de kunst van het schoonschrift. Iedereen verklaarde ‘m voor gek, maar later bleek die cursus de basis te zijn voor het ontwikkelen van fonts (lettertypes op je computer). Mooi, toch? Soms kun je pas met terugwerkende kracht de punten verbinden…. Vertrouw daarom dan ook op je intuïtie en op het universum. Ook vandaag. En ook als dat betekent dat je de komende weken een cursus kalligrafie gaat doen ;-).

Gemist?

Heb je het gemist? De volgende kans om Jupiter zo dichtbij aarde te zien is pas in 2129 weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨