Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Edelstenen reinigen met Palo Santo
0
Kristallen & stenen

Edelstenen reinigen met Palo Santo

Edelstenen reinigen

Palo Santo wordt ook wel heilighout genoemd en wordt veel gebruikt om spirituele items, waaronder edelstenen, energetisch te reinigen en te ontladen. Dit is hoe je edelstenen reinigt met Palo Santo!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Edelstenen reinigen en ontladen, waarom zou je dat doen? Nou, een edelsteen is vaak al door meerdere personen aangeraakt, bijvoorbeeld tijdens de verkoop. Er zit ‘oude’ energie in. Daarnaast kan het zo zijn dat een edelsteen ‘vol’ of ‘gebruikt’ is. In dat geval is een edelsteen reinigen en ontladen ook een goed idee.

Wat heb je nodig om je edelstenen te reinigen met Palo Santo?

Je hebt natuurlijk de edelstenen die je (energetisch) wil reinigen nodig, net als Palo Santo stokjes, een aansteker of lucifer en een abalone schelp met wat zand erin.

Hoe reinig je je edelstenen met Palo Santo?

  1. Steek een stukje Palo Santo aan tot het gaat branden.
  2. Laat het houtje een aantal seconden branden tot je de kern ziet gloeien en blaas dan de vlam uit. Je houdt dan een (heerlijk geurend) rokend stuk Palo Santo over.
  3. Reinig je edelstenen met de rook die er vanaf komt door het rokende stuk Palo Santo vrij te bewegen rondom de edelstenen.
  4. Je kunt vanuit je gevoel en vanuit intentie nog iets meegeven aan de reiniging. Dat is aan jezelf.
  5. Leg je Palo Santo na gebruik in de abalone schelp die gevuld is met zand. Zo ‘doof’ je het smeulende stuk.

Let op: bij oververhitting kan de abalone schelp barsten, dus wees hier voorzichtig mee. De schelp kan heet worden. Brand de Palo Santo om die reden maximaal 1 minuut en zorg voor een hittebestendige ondergrond om de schelp op te leggen

Palo Santo kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨