Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Duurzaam op vakantie in Nederland: koop je eigen stacaravan
0
Duurzaamheid

Duurzaam op vakantie in Nederland: koop je eigen stacaravan

Duurzaam op vakantie in Nederland: koop je eigen stacaravan

Duurzaam op vakantie gaan is HOT. Vliegen raakt meer en meer ‘uit de mode’. Met de auto of het openbaar vervoer op vakantie gaan is populairder dan ooit. En dat is niet zo gek, want duurzamer reizen is goed voor je portemonnee én voor het milieu. Het huren, of zelfs kopen, van een stacaravan in Nederland is dan ook een goed idee. Lees hier waarom je eigen stacaravan kopen in Nederland (en duurzamer op vakantie gaan) misschien wel wat voor jou is!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Duurzaam op vakantie

In een wereld die voorbij raast is het fijn om steeds meer rust te krijgen. Het liefst offline en in de natuur. Of in een bosrijke omgeving. In ieder geval weg uit de drukte van de stad. Dit is goed voor je fysieke, mentale en emotionele welzijn. Je emmer loopt elke keer een beetje meer vol door bijvoorbeeld werk of gezin. Dat moet je ergens ontladen, het liefst waar je niet wordt afgeleid door al te veel schermpjes. Zo kun je er daarna weer goed tegenaan.

Steeds minder mensen (willen) vliegen. Dat betekent dat bestemmingen dichterbij huis sneller worden aangesproken. Dan kom je negen van de tien keer uit op Nederland. En goed nieuws: in Nederland zijn er een aantal plekken waar je goed kunt verblijven om tot rust te komen. De Veluwe is zo’n plek waar je dit goed kunt doen.

Tot rust komen op de Veluwe

De Veluwe is een bosrijk gebied in het midden van Nederland. Het is een perfecte plek om te wandelen. Ook kun je hier onder andere fietsen, yoga doen, naar de sauna of een museum bezoeken. Je zit volledig in de natuur en elk seizoen heeft iets te bieden. Kortom: alleen maar goed voor je algehele welzijn. En pluspunt: het is goed bereikbaar vanuit heel Nederland, dus je hoeft er nooit heel ver voor te reizen.

Verblijven op de Veluwe, wat zijn de opties? Er zijn onder andere hotels, campings en bungalowparken. Maar wil je echt je eigen plekje om regelmatig terug te trekken en genieten van deze bijzondere plek (waar altijd iets nieuws te ontdekken valt), dan is een stacaravan Veluwe aan te raden. Je kunt een stacaravan huren, maar wil je langdurig genieten van de natuur hier, dan is een stacaravan kopen wellicht een goede optie voor je. Zo creëer je je eigen plek, je eigen vakantiehuis, je eigen getaway. Met de comfort van een eigen toilet, eigen bed en eigen wc, tóch dicht in de natuur. En wordt de drukte van stad, werk of gezin je teveel, dan ben je hier binnen no time. 

Hoe kom je aan een stacaravan op de Veluwe?

Vooral veel rondkijken! En als je kijkt op stacaravan te koop Veluwe vind je diverse opties. Pluspunt: ze bezorgen de stacaravan op de Veluwe. Bedenk wel; je moet de standplaats (dus de locatie waar je de stacaravan neerzet) zelf zoeken. Ontdek deze omgeving vooral eens zelf om te voelen wat het beste bij je past en waar je wel zou willen nestelen. 

– Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met De Bergjes –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.