Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Leeuw-periode 2020: plezier en optimisme
0
Zon

Leeuw-periode 2020: plezier en optimisme

Leeuw-seizoen

Woensdag 23 juli start de Leeuw-periode 2020. De zon verandert dan van waterteken Kreeft naar vuurteken Leeuw. ♌ Leeuw gaat om ’t hart en de ego. Leeuwen zijn energiek, optimistisch en ‘het stralende middelpunt’. Dit is de energie van Leeuw-periode 2020! ✨

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

De start van Leeuw-seizoen valt eind juli. Hoewel de zomer al zeker een maandje ‘aan’ is, voelt het nu toch wel echt heel zonnig en levendig. De Leeuw is uitbundig en dat voelen we allemaal! De Kreeft-periode 2020 was een periode van ‘naar binnen gaan’, en je huis en familie op orde hebben. Het ‘werken aan jezelf’. Een periode die soms eindeloos leek te duren. Tijd om weg te gaan van deze knusse veiligheid van die periode en op naar een tijd waarin je – net als de Leeuw – in de spotlights gaat staan!

Elke 30 dagen gaat de zon over in een nieuw sterrenbeeld. Tijdens deze periode voel je de heersende energie van dit sterrenbeeld, ongeacht of je dat teken in je geboortehoroscoop hebt of niet. Leeuw-periode 2020 duurt van 23 juli tot en met 22 augustus en deze periode staat voor ongedwongen plezier, ‘good vibes’ en genieten. Leeuwen zijn van nature enthousiastelingen en avonturiers, en dat ga je merken.

Leeuw-periode 2020 is dé tijd om achter je ware passies en verlangens aan te gaan, en dit ook aan iedereen te laten zien. Sterrenbeeld Leeuw is de ‘astrologische show-stopper’, hét teken dat graag in het middelpunt van de belangstelling staat. Tijdens deze Leeuw-periode kunnen we daarom soms wat egoïstisch zijn, maar ook enthousiast, hartelijk en loyaal. Leeuw wordt geregeerd door de zon, dé kracht van ons zonnestelsel. Dit is het teken dat ons letterlijk leven geeft. Shine, my loves. 💖

Kenmerken van sterrenbeeld Leeuw

SymboolLeeuw
Periode23 juli – 22 augustus
HeerZon
KwaliteitVast
ElementVuur
EdelstenenSaffier (geel)
Geluksgetallen1 en 4
GeluksdagZondag
KleurGoud
PolariteitPositief
Tegenovergesteld tekenWaterman
LichaamsdelenHart, wervelkolom en bovenrug
KernwaardeEnergie

Leeuw is het tweede vuurteken in de dierenriem (die begint bij vuurteken Ram).

Astrologische agenda voor de Leeuw-periode 2020

Maandag 3 augustus staat de volle maan in teken Waterman. Tijd om globale (wereldse) zaken af te ronden en een nieuwe start. Woensdag 5 augustus gaat communicatie-planeet Mercurius naar Leeuw (spice up the conversation!) en vrijdag 7 augustus gaat liefdesplaneet Venus in Kreeft. Zaterdag 8 augustus is de opening van de Leeuwenpoort, een bijzondere kosmische uitlijning.

Vrijdag 14 augustus gaat planeet Uranus retrograde in Stier. Deze periode draait om collectieve verandering en liefde en geborgenheid. Woensdag 19 augustus staat de nieuwe maan in Leeuw en donderdag 20 augustus gaat Mercurius naar Maagd (communicatie op detail-niveau!). Vanaf zondag 23 augustus staat de zon in aardeteken Maagd. Hier draait de energie om ‘de kleine dingen’ die er toe doen.

De zon gaat iedere 30 dagen over in een nieuw sterrenbeeld. Tijdens elke periode voel je de invloed van de heersende astrologische energie. De Leeuw-periode van 2020 begint op 23 juli en eindigt op 22 augustus. Hierna dient aardeteken Maagd zich aan. Daarover later meer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨