Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
De energie van de Leeuwenpoort 2020
0
Astrologie

De energie van de Leeuwenpoort 2020

Zaterdag 8 augustus 2020 is de opening van de ‘Lions Gate’, of ook wel de Leeuwenpoort. De Leeuwenpoort is dan geopend en op deze dag zijn we sterk verbonden met de spirituele wereld. Veel mensen voelen deze energie als heftige activatie.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Activatie van bijvoorbeeld emoties, wilskracht en intuïtie. Vooral lichtwerkers en mensen met verhoogde intuïtie voelen sterk de energie van de Leeuwenpoort 2020.

Wat is de Leeuwenpoort?

Allereerst: wat is de Leeuwenpoort? Elk jaar op de 8ste dag van de 8ste maand van het jaar (dus: 8 augustus – wanneer de zon in Leeuw staat) is er een bijzondere kosmische uitlijning. De ‘Lions Gate’, of in het Nederlands de Leeuwenpoort. Tijdens de opening van de Leeuwenpoort is er verhoogde kosmische energie tussen het fysieke en het spirituele rijk.

De kosmische uitlijning waar het tijdens de Leeuwenpoort om draait is de uitlijning van de aarde en de (helderste) ster Sirius. Terwijl ster Sirius aan de hemel opkomt, staat de Gordel van Orion direct in lijn met de Piramiden van Gizeh. Daarnaast lijkt ‘t vanuit ons perspectief op aarde erop dat Sirius dichter bij de aarde komt.

Wist je dat Sirius 40x feller is dan de zon? Sirius is de helderste ster in de sterrenhemel en dat maakt ‘m een stuk opvallender. Ook voor ons met ‘t blote oog goed te zien! In het oude Egypte werden de piramiden uitgelijnd met deze ster.

Al sinds oud Egypte (en ver daarvoor) wordt de energie van de Leeuwenpoort dus gezien en ervaren als tijd van spiritualiteit en activatie van je hogere zelf. ✨

Wat kun je doen om de energie van de Leeuwenpoort 2020 te gebruiken?

De Leeuwenpoort 2020 valt niet voor niets tijdens de periode waarin de zon in vuurteken Leeuw staat. Leeuw staat voor je ego, je hart en je innerlijke vuur. Je kunt zelf meehelpen om de volle energie van de Leeuwenpoort te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de Wet van de Aantrekkingskracht/Law of Attraction (hier lees je hoe je de Law of Attraction dagelijks kunt toepassen), meditaties en het opschrijven van je wensen en dankbaarheid (bullet journaling).

Nieuwsbrief: meld je nu aan voor astro-updates in je inbox!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨