Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle maan augustus 2020 in Waterman: emotionele vrijheid
1
Volle maan

Volle maan augustus 2020 in Waterman: emotionele vrijheid

Volle maan in Waterman - VolleMaanKalender.nl

Maandag 3 augustus staat de volle maan in Waterman ♑️, recht tegenover de zon in Leeuw. Wat betekent dat voor jou? Lees hier over de energie van de volle maan van augustus 2020!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Vandaag staat de maan in luchtteken Waterman. De maan, zij die over onze emoties en gevoelens gaat. Over onze dromen en ons hart. En over wat we (onbewust) voelen en verlangen. En de volle maan staat 3 augustus 2020 in Waterman: hét teken van disruptie en verandering. Waterman is een wat ‘koeler’ teken, dat zich niet gauw door emoties laat bedwingen. Sterker nog, een Waterman is níet van de emoties en houdt van absolute vrijheid. En die combinatie zorgt er deze volle maan voor dat we allemaal behoefte hebben aan emotionele vrijheid.

Even weg van onze emoties. Even wat rationeler. En als je dat doet op de ‘Waterman-manier’, dan doe je dat door je óf af te zonderen, óf juist door groepen op te zoeken. In afzondering hoef je niet te voelen en in groepen ben je een ‘onderdeel van het geheel’. En da’s ook heel erg Waterman: dit teken staat voor het collectief, de mensheid.

De energie van de volle maan augustus 2020

Maan in Waterman staat ook voor onvoorspelbare stemmingsveranderingen. Je kunt ineens slecht reageren op bezitterigheid en een oppervlakkige vriendschap zint je ineens meer dan een diepe relatie met iemand.

In welke mate dit van invloed is op jou, ligt aan je geboortehoroscoop. Heb jij bijvoorbeeld Waterman in je geboortehoroscoop, met name in Zon of Maan, dan wordt de energie op die vlakken wat intenser. Dat versterkt alle punten van de volle maan. Heb je dat niet, ook dan zul je natuurlijk de energie voelen – maar dan wel wat minder.

En een bonustip: kijk vooral ook naar in welk huis/welke planeet je Waterman in je geboortehoroscoop hebt staan, zo kun je heel gemakkelijk vinden op welke gebieden deze volle maan in Waterman invloed heeft op jou.

Volle maan rituelen voor augustus 2020

Tijdens de volle maan kun je speciale volle maan rituelen uitvoeren. Het doel hiervan is stilstaan bij wat je hebt bereikt en vooruit kijken naar wat je in de toekomst nog wil bereiken. Geef je lichaam en geest een boost door een zoutbad te nemen, laad je kristallen op onder het maanlicht en schrijf je successen op in je bullet journal.

De invloed van Chiron retrograde: wonden helen

Chiron, de planeet van de ‘gewonde heler’, is sinds begin juli retrograde. Tijdens deze retrograde is het goed om aan je pijnpunten te werken en deze om te draaien naar jouw krachten. Besef je dus eerst waar je pijnpunten liggen, of waar je last van hebt. Lees hier meer over Chiron retrograde 2020.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨