Jaarhoroscoop 2023 Boogschutter

Ben je benieuwd naar jouw jaarhoroscoop voor 2023, lieve Boogschutter? Goed nieuws. Wij hebben ‘m namelijk voor jou! Wat gaat 2023 jou brengen op het gebied van liefde, werk, studie en financiën? Je leest ‘t in deze Jaarhoroscoop 2023 Boogschutter.

Ben jij geboren tussen 22 november en 21 december? Dan ben je een Boogschutter en is deze horoscoop voor 2023 voor jou. Je kunt deze voorspellingen ook lezen als jouw ascendant Boogschutter is.

Jouw kernwaarden voor 2023 zijn ondernemenvisie en lange reizen.

Liefde

Lieve Boogschutter, jouw liefdesleven zal in 2023 een bron van plezier zijn. Vooral in tegenstelling tot 2022. Het wordt beter én leuker! Zit je in een relatie? Januari en februari zijn goede maanden voor jullie. Single? In maart ontmoet je een nieuw iemand en in april leidt dit tot een date.

In mei kun je wat tegenslag verwachten, maar tussen juni en september verdwijnt dit volledig en kun je genieten van een mooie, zwoele zomer.

Oktober 2023 zullen er enkele misverstanden zijn die gemakkelijk kunnen worden opgelost als je tot het einde van het jaar duidelijk en oprecht in gesprek blijft gaan.

Carrière & studie

Je loopt over van de ideeën, Boogschutter. Profiteer van de eerste drie maanden van dit jaar om je ideeën tot uitvoer te brengen. Betekent dit misschien wel de start van een onderneming of een doorstart van een bestaande onderneming? Absoluut!

Blijf wel koers houden, want in juni zullen Jupiter en Uranus een verandering van functie/project/baan aan jou voorstellen. Het is aan jou of je in de verleiding komt…? De les voor jou dit jaar is dat je niet overal aanwezig hoeft te zijn. Focus!

Geld en financiën

De start van januari is wat lastig, want je hebt waarschijnlijk flink wat uitgegeven in december. Verder zijn de eerste maanden van het jaar rustig voor jou. Vanaf februari kun je beginnen met sparen en het (opnieuw) opbouwen van vermogen. Verlies je boekhouding/huishoudboekje niet uit het oog en laat de teugels ook niet vieren. Het is goed om nog de hand op de knip te houden dit jaar. In het najaar kun je het lastig krijgen (dan is er een onvoorziene uitgave), maar dit komt in december weer bij je terug.

Ga naar het Jaarhoroscoop 2023 per sterrenbeeld overzicht