Jaarhoroscoop 2023 Stier

Ben je benieuwd naar jouw jaarhoroscoop voor 2023, lieve Stier? Goed nieuws. Wij hebben ‘m namelijk voor jou! Wat gaat 2023 jou brengen op het gebied van liefde, werk, studie en financiën? Je leest ‘t in deze Jaarhoroscoop 2023 Stier.

Ben jij geboren tussen 20 april en 21 mei? Dan ben je een Stier en is deze horoscoop voor 2023 voor jou. Je kunt deze voorspellingen ook lezen als jouw ascendant Stier is.

Jouw kernwoorden voor 2023 zijn voordeel, waardering en evaluatie.

Goed nieuws, Stier! In 2023 ben je moedig kun je jezelf bevrijden van bepaalde beperkingen. Zo kun je je positie en je prestaties versterken. Maak hier optimaal gebruik van!

Liefde

Stier, jij voelt je over het algemeen op alle gebieden gewaardeerd. Iets waar jij blij van wordt, want je hebt het graag goed.

In januari kun je je even wat minder voelen in je relatie. Kan ook te maken hebben met het begin van het jaar, iedereen is dan wel wat down. Februari is juist weer een topmaand voor jou; je voelt je dan creatief om iets leuks te bedenken voor je partner (als je in een relatie zit). Ben je single, dan is februari voor jou een maand van het aanzetten van die datingapps. Dit is een ideale tijd om ervoor te gaan! Ook een verloving kan er in februari 2023 voor jou inzitten (evenals oktober, trouwens).

In het midden van het jaar komen er interessante dingen op je pad. Ben je in een relatie, dan zul je samen aan een nieuw avontuur starten. Ben je single, dan leg je fijne contacten waar eventueel iets uit kan komen.

Het einde van het jaar (en eigenlijk het gehele najaar) is niet zo spannend voor jou. Alles kabbelt rustig voort. De volle Jagersmaan in Stier 28 oktober 2023 kan nog wel iets aan het licht brengen, dus ga tegen die tijd vooral actief op pad om hierachter te komen.

Het algemene advies voor jouw 2023 op het gebied van liefde is dat je niet jaloers moet worden (een beetje is okay, maar té is iets om te bespreken!) en dat je niet moet reageren vanuit emotie. Ruzies kunnen gemakkelijk ontstaan als je jezelf niet eerlijk opstelt. En op wie ben je eigenlijk boos; op de ander of op jezelf? Denk na voordat je reageert.

Carrière & studie

Jij hebt lef dit jaar! Een nieuwe carrière, een wijziging van je loopbaan/studie of een volledige overstap naar zelfstandig ondernemer? Jij draait er je hand niet voor om. Jupiter (de planeet van geluk) staat vanaf half mei in jouw teken en dat zorgt voor een periode van kansen. Pak die kansen!

Waar je voor mag waken is dat je te snel te veel wil. Stapje voor stapje is nog steeds prima en als aardeteken sta je graag met beide benen op de grond. Vliegen hoeft dus niet.

Geld en financiën

Vanaf half januari sta je er financieel beter voor en kan het zijn dat er een contract voor komt (in de zes weken erna). Een gunstig contract. Dat geeft je rondom maart meer vertrouwen in de toekomst. Denk je erover om een huis te kopen of om op jezelf te gaan, dan is dat vanaf maart dus gunstig.

Wil je een loonsverhoging/stap maken op je werk? Vanaf oktober staan de sterren voor jou gunstig om dit actief bij je leidinggevende aan te vragen. Denk eraan; jij hebt lef dit jaar, dus wees zelfverzekerd. Je bent het waard!

Ga naar het Jaarhoroscoop 2023 per sterrenbeeld overzicht