Jaarhoroscoop 2023 Tweelingen

Ben je benieuwd naar jouw jaarhoroscoop voor 2023, lieve Tweelingen? Goed nieuws. Wij hebben ‘m namelijk voor jou! Wat gaat 2023 jou brengen op het gebied van liefde, werk, studie en financiën? Je leest ‘t in deze Jaarhoroscoop 2023 Tweelingen.

Ben jij geboren tussen 21 mei en 21 juni? Dan ben je een Tweelingen en is deze horoscoop voor 2023 voor jou. Je kunt deze voorspellingen ook lezen als jouw ascendant Tweelingen is.

Jouw kernwoorden voor 2023 zijn taal, leren en literatuur.

Liefde

Zit je in een relatie? Dan kan het eerste kwartaal van 2023 weleens betekenen dat je gaat verloven of trouwen… Het is tijd voor die volgende stap! Ben je single? Dan ontmoet je nieuwe mensen… Liefde hangt in de lucht, maar je zult je er wel voor moeten openstellen.

Venus retrograde (april/mei) zorgt ervoor dat je verleidelijker bent/voelt dan ooit. Een mooie tijd voor flirts en dates! De zomer is wat minder qua vibe (ook dankzij Venus retrograde); er kunnen spanningen zijn als zaken niet worden uitgesproken.

November wordt voor jou een romantische maand, dus bereid je voor op een warme winter 2023.

Carrière & studie

Actieplaneet Mars zorgt ervoor dat je de eerste maanden van 2023 flink aan de weg timmert. Je bent niet te stoppen, die vurige energie is overal! Alles lijkt je gemakkelijk af te gaan, dus dat is fijn. Rond mei zul je wat geluksmomenten hebben binnen je werk of studie. Iets valt precies op z’n plek. De rest van het jaar zul je moeten vertrouwen/terugvallen op je talenten en skills, zodat je verder kunt met je loopbaan. Het is niet zo dat er dan geen kansen zijn, maar je zult wel moeten blijven doorpakken.

Geld en financiën

Januari, februari, maart en april zijn voor jou maanden van financiële groei. Of eigenlijk: je mag deze maand financieel groeien en flink sparen. Zet alle bonussen en extraatjes opzij, start een side hustle voor wat meer inkomen en verkoop wat je niet meer gebruikt. Deze buffer wil je de rest van het jaar hebben, dan voel je je nergens gestresst over. Let er op dat je tijdens Mercurius retrograde 2023 geen contracten tekent voordat je ze door en door hebt gelezen (ook de kleine lettertjes!). Dat geldt trouwens voor allerlei contracten, ook die waar je vaak klakkeloos ‘Yes’ of ‘Ja’ op antwoord in mobiele apps.

Ga naar het Jaarhoroscoop 2023 per sterrenbeeld overzicht