Jaarhoroscoop 2023 Waterman

Ben je benieuwd naar jouw jaarhoroscoop voor 2023, lieve Waterman? Goed nieuws. Wij hebben ‘m namelijk voor jou! Wat gaat 2023 jou brengen op het gebied van liefde, werk, studie en financiën? Je leest ‘t in deze Jaarhoroscoop 2023 Waterman.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Ben jij geboren tussen 20 januari en 18 februari? Dan ben je een Waterman en is deze horoscoop voor 2023 voor jou. Je kunt deze voorspellingen ook lezen als jouw ascendant Waterman is.

Jouw kernwaarden voor 2023 zijn verkiezing, uitzondering en buitengewoon.

Liefde

Je geeft jezelf in 2023 het recht om lief te hebben en je hart te volgen. Je hoofd zal tot half mei in de wolken zijn (hallo verliefde kriebels!) en je wordt gedragen door liefde. Flirts, dates en fijne afspraakjes staan op je te wachten. Pas wel op voor jaloezie vanuit anderen.

Afhankelijk van je situatie (relatie of niet) zou je kunnen besluiten om je relatiestatus richting de zomer te veranderen om iets anders te ervaren. Je bent en blijft die vrije geest, lieve Waterman. Daarna zul je in het najaar pogingen tot verzoening moeten doen.

Carrière & studie

De eerste maanden van 2023 ben je een beetje in de war, als het gaat om werk en studie. Blijf verbonden met de realiteit, anders loop je het risico verdwaald te raken in utopische projecten. Rond half mei heb je een aantal geluksmomenten, die zorgen weer voor een goed moreel. Ben je boos (of ervaar je een andere ‘zware’ emotie), reageer dan niet door meteen weg te rennen. Blijf je professionele houding behouden.

Geld en financiën

Check dit jaar regelmatig je uitgaven en je rekeningen. Zo blijf je grip houden op wat er binnenkomt en wat er uitgaat. In 2023 lijkt het alsof je verscheurd wordt tussen je verlangen om je los te maken van het materialisme om meer vrijheid te vinden, en de verleiding om waar mogelijk zelfs rijk te worden.

Ga naar het Jaarhoroscoop 2023 per sterrenbeeld overzicht