Jaarhoroscoop 2023 Maagd

Ben je benieuwd naar jouw jaarhoroscoop voor 2023, lieve Maagd? Goed nieuws. Wij hebben ‘m namelijk voor jou! Wat gaat 2023 jou brengen op het gebied van liefde, werk, studie en financiën? Je leest ‘t in deze Jaarhoroscoop 2023 Maagd.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Ben jij geboren tussen 23 augustus en 22 september? Dan ben je een Maagd en is deze horoscoop voor 2023 voor jou. Je kunt deze voorspellingen ook lezen als jouw ascendant Maagd is.

Jouw kernwoorden voor 2023 zijn efficiency, ondernemingszin en uitvoering.

Maagd, jouw leven zal dit jaar transformeren. Je bereikt een persoonlijk (of emotioneel) keerpunt. Of zelfs beide. Uranus duwt je vooruit en verbiedt je om alles met angst te bekijken. Gebruik de kracht van liefde! Jouw durf leidt je dit jaar rechtstreeks naar succes.

Liefde

Het jaar begint relatief rustig voor jou, lieve Maagd. Bestaande relaties blijven stabiel en van veel nieuwe flirts is even geen sprake. Dat laatste is niet erg, want je bent vrij kieskeurig en je hebt dan ook liever één keer de juiste date dan dat je tientallen afspraakjes hebt die op niks uitlopen. In maart, april en mei zoek je genegenheid wat meer op. Ook ga je wat meer weg van huis, samen (in een relatie) of juist alleen (om nieuwe mensen te ontmoeten).

Vanaf juni tot en met september zit je een fase van het afsluiten van iets. Oud zeer met exen, een huidige relatie die niet werkt of juist een date waar je niets mee opschiet. Je kunt het loslaten na september. En dat geeft weer ruimte voor groei.

Een verloving (of een vorm van verbinding) kan er in zitten zo richting het einde van het jaar.

Carrière & studie

Saturnus gaat begin maart in Vissen en dat zorgt ervoor dat jij een professionele slag kan maken vanaf dat moment. Er komen veranderingen aan (dankzij Uranus) en die kun je maar beter accepteren. Denk aan een nieuwe samenwerking, een nieuwe functie, een nieuwe studie of nieuwe collega’s. Je bent op de goede weg en in mei zullen er mooie kansen op je pad komen! Twijfel niet aan jezelf (nooit doen, je bent echt goed zoals je bent!) en zet je kwaliteiten in het daglicht. Met andere woorden: laat ze zien en zorg ervoor dat je gezien wordt. Lees ook: Goed voornemen: werk aan je personal branding.

Geld en financiën

Blijf dit voorjaar op je hoede rondom (zakelijke) deals en het tekenen van contracten. Lees eerst de kleine lettertjes. En ben je het ook eens met het bedrag? Zo niet, onderhandel daar dan over. Ook als die ruimte er niet lijkt te zijn, kun je een poging wagen. Niet geschoten is altijd mis… In september ontvang je goed nieuws over je geld en financiën. Iets wat jij in je bezit hebt zal meer waard worden. Richting het einde van het jaar mag je wat zuiniger leven. Niet omdat je geen inkomsten hebt, maar wel omdat je je meer bewust mag worden van je uitgave-patroon.

Ga naar het Jaarhoroscoop 2023 per sterrenbeeld overzicht