Jaarhoroscoop 2023 Weegschaal

Ben je benieuwd naar jouw jaarhoroscoop voor 2023, lieve Weegschaal? Goed nieuws. Wij hebben ‘m namelijk voor jou! Wat gaat 2023 jou brengen op het gebied van liefde, werk, studie en financiën? Je leest ‘t in deze Jaarhoroscoop 2023 Weegschaal.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Ben jij geboren tussen 23 september tot en met 23 oktober? Dan ben je een Weegschaal en is deze horoscoop voor 2023 voor jou. Je kunt deze voorspellingen ook lezen als jouw ascendant Weegschaal is.

Jouw kernwaarden voor 2023 zijn overeenstemming, verwantschap en evaluatie.

Liefde

Tijdens de eerste drie maanden van 2023 voel je je net een verliefde tiener. Je bent charmant en hebt helemaal vlinders in je buik van iemand. Dat zal in maart leiden naar een (verdiepende) verbinding tussen jullie. April, mei en juni worden rustige maanden, maar let wel op de volle maan van dinsdag 6 april 2023. In de zomer kom je los; je bent flirterig, maar wel met diepgang. Je houdt van goede gesprekken voeren en filosoferen over het leven en dat zul je in augustus tot en met november dan ook veel doen. In december kan er een misverstand ontstaan tussen jou en een geliefde. Dat is op te lossen door beiden wat trots in te leveren en de middenweg te kiezen.

Carrière & studie

Binnen je werk en studie zul je in 2023 alles beter structureren, methodischer te werk gaan en over het algemeen ijveriger zijn. Dat geeft jou vervolgens meer verantwoordelijkheden, want je hebt aangetoond dat je dit aankunt. Probeer het tempo bij te houden zonder dat je jezelf voorbij raast. Blijf gefocust! Je zult dit jaar op meerdere manieren slagen.

Geld en financiën

De eerste vier maanden van het jaar zijn gunstig voor jou, lieve Weegschaal. Contracten en samenwerkingen zijn gunstig. En zelfs (nieuwe) relaties kunnen je inkomen en wooncomfort verbeteren (omdat je alles dan samen regelt). Pas echter wel op rond april; dan kan er een verwaarloosde rekening bij je terugkomen. Het is tijd om te betalen, nu écht. Begin juli komt er goed financieel nieuws; iets zal worden gedeblokkeerd (een rekening?) of een eerdere investering komt ineens tot bloei. In oktober kan er een conflict ontstaan rondom familie/vrienden en een geldkwestie. Als gevolg hiervan vind je het lastig om mensen op dit gebied te vertrouwen, dus ben je extra waakzaam tot aan het einde van het jaar.

Ga naar het Jaarhoroscoop 2023 per sterrenbeeld overzicht