Jaarhoroscoop 2023 Ram

Ben je benieuwd naar jouw jaarhoroscoop voor 2023, lieve Ram? Goed nieuws. Wij hebben ‘m namelijk voor jou! Wat gaat 2023 jou brengen op het gebied van liefde, werk, studie en financiën? Je leest ‘t in deze Jaarhoroscoop 2023 Ram.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Ben jij geboren van 20 maart tot en met 20 april? Dan ben je een Ram en is deze horoscoop voor 2023 voor jou. Je kunt deze voorspellingen ook lezen als jouw ascendant Ram is.

Jouw kernwaarden voor 2023 zijn bevrijden, luisteren en lokaliseren.

Liefde

Lieve Ram, de eerste vier maanden van 2023 zullen voor jou buitengewoon bijzonder kunnen aanvoelen. Er staat je iets te wachten namelijk. Ben je single? Dan zul je je droomdate tegenkomen. In een relatie? Jullie zijn klaar voor de volgende stap. Vooral 10 februari 2023 is een goede dag. Misschien zit er wel een huwelijk in?

Mei en juni zullen voor jou pittige maanden kunnen zijn, maar in de zomer leef je weer helemaal op. Let er tijdens Venus retrograde in augustus wel op dat je je niet té blind ergens ingaan. Je bent spontaan en je houdt van avontuur, maar jezelf vastleggen (zonder alles te weten) kan ook verkeerd uitpakken. De herfst is voor jou rustig (alles kabbelt wat voort), maar richting het einde van het jaar kan alles op relationeel vlak wat uitdagend aanvoelen.

Carrière & studie

Jij bent een vuurteken, lieve Ram. Is je vuurtje aan, dan ga je maar door en door en door. Tot het teveel wordt en je vuurtje dooft. Een burn-out ligt voor jou snel op de loer, want dat moment komt ineens. Het kondigt zich niet aan. Doe het in 2023 dan ook alsjeblieft rustig aan, vooral de eerste maanden. Je hoeft niet meteen al het werk in één keer te doen. Er zijn nog 12 maanden voor je dit gehele jaar. Jouw les voor het nieuwe jaar is dus: verdeel je energie evenredig. Tip: kun je wel wat bescherming gebruiken? Doe dan wat Kamperfoelie etherische olie in je diffuser.

Geld en financiën

Je begint het jaar goed! Je financiële situatie is stabiel (voor jouw doen). In april moedigen de zon, Jupiter en Pluto jou aan om extra geld te verdienen. Misschien kun je geld verdienen met bloggen of coaching. Of via een ander informerend beroep, zoals docent. Je zult meer en meer je hart volgen en je talent daarbij aanboren. En ontwikkelen. Dat betekent dat je ook mag investeren in jezelf. In augustus levert jou dat winst op! Je kunt 2023 met vol vertrouwen ingaan als het gaat om geld en financiën.

Loonsverhoging vragen of je uurtarieven verhogen? 17 februari 2023, 9 mei 2023, 30 juli 2023, 27 augustus 2023 en 7 november 2023 zijn hier goede data voor.

Ga naar het Jaarhoroscoop 2023 per sterrenbeeld overzicht