Jaarhoroscoop 2023 Vissen

Ben je benieuwd naar jouw jaarhoroscoop voor 2023, lieve Vissen? Goed nieuws. Wij hebben ‘m namelijk voor jou! Wat gaat 2023 jou brengen op het gebied van liefde, werk, studie en financiën? Je leest ‘t in deze Jaarhoroscoop 2023 Vissen.

Ben jij geboren tussen 18 februari en 20 maart? Dan ben je een Vissen en is deze horoscoop voor 2023 voor jou. Je kunt deze voorspellingen ook lezen als jouw ascendant Vissen is.

Jouw kernwoorden voor 2023 zijn nabeschouwing, hulp en goedkeuring.

Liefde

Je humeur kan in januari een beetje down zijn. Waarom zo’n sip begin van het jaar? Jij, als Vissen, voelt alles heel diep. Dat je mensen kunt kwijtraken is iets waar jij bang voor bent, ondanks dat het geen hele reële angsten zijn (en dat weet je zelf ook wel). Dus het loslaten van 2022 en het doorgaan naar 2023 is iets waar je even aan moet wennen.

Van april tot en met juni vier je de liefde. Dit zijn jouw beste maanden op liefdesgebied. Dates (ook als je al een relatie zit), een vakantie en een nieuwe ontdekking… Tijdens de volle maan van vrijdag 5 mei 2023 in Schorpioen komt er iets aan het licht voor jou.

Hoewel juli en augustus normaal zwoele zomermaanden zijn, kan dit voor jou anders aanvoelen dankzij Venus retrograde. Je focust je liever op jezelf in plaats van op een relatie met de mensen om je heen. Het is voor jou een periode van in jezelf keren en kijken naar wat jouw verlangens zijn en hoe die kunnen worden ingevuld.

Trouwen (of een andere volgende stap)? Wie weet in oktober 2023…

Carrière & studie

Volgens de sterren en jouw Grote Jaarhoroscoop (dat wat je nu leest) zal 2023 een jaar worden van hard werken. Gelukkig ben je daar niet vies van, mits het wel resultaat oplevert. En dat zal het doen! Richting het einde van het jaar, na de zomer, zul je de successen van al je moeite plukken en kun je oogsten (vier dit vooral rond de Oogstmaan van 23 september 2023).

Neptunus, de planeet van je droomwereld en je verbeelding, inspireert jou dit jaar met goede ideeën. Je bent al dromerig van jezelf, maar voor 2023 wordt dit realiteit. Dus creëer. Maak dat product, start die business, ga aan de slag met dat verslag!

Geld en financiën

Qua geld en financiën is 2023 niet een heel uitbundig jaar voor jou. Het liefst schrijven we natuurlijk dat je overvloed kunt verwachten, maar de sterren zeggen anders. Je zult de komende 12 maanden voorzichtiger moeten zijn met je uitgaven. Sterker nog; het wordt tijd om een kasboekje bij te houden en te kijken waar je op kunt besparen. Het is zo normaal geworden om te kopen wat je wil hebben, maar is dat 1) iets wat je écht nodig hebt en 2) kun je het tweedehands kopen? Dit jaar mag je je aankopen beperken – of hier anders (lees: tweedehands) mee omgaan. Probeer ook weer te verkopen als je iets niet gebruikt.

Ga naar het Jaarhoroscoop 2023 per sterrenbeeld overzicht