Jaarhoroscoop 2023 Schorpioen

Ben je benieuwd naar jouw jaarhoroscoop voor 2023, lieve Schorpioen? Goed nieuws. Wij hebben ‘m namelijk voor jou! Wat gaat 2023 jou brengen op het gebied van liefde, werk, studie en financiën? Je leest ‘t in deze Jaarhoroscoop 2023 Schorpioen.

Ben jij geboren tussen 23 oktober en 22 november? Dan ben je een Schorpioen en is deze horoscoop voor 2023 voor jou. Je kunt deze voorspellingen ook lezen als jouw ascendant Schorpioen is.

Jouw kernwaarden voor 2023 zijn voldoening, spirituele wedergeboorte en steun.

Liefde

Na de koude periode van januari schiet je liefdesthermometer omhoog in februari en staat passie tot mei aan jouw horizon. Houd er rekening mee dat het beter voor je is om na te denken voordat je overhaaste beslissingen neemt. Ook al wil je ergens graag met twee benen tegelijk ingaan, doe het niet. Augustus roept je terug en vraagt om meer zelfreflectie op het gebied van liefde. Meditatie en yoga zullen je aanmoedigen om je te concentreren op het creëren van wat vrije tijd voor jezelf, zodat je beter in je vel zit. Dat speelt ook weer door in je relatie. In heel 2023 zullen er nieuwe ontmoetingen en sentimentele verrassingen komen. Oude geliefden, een spontaan weerzien… Wat zal het worden?

Carrière & studie

De eerste twee maanden van het jaar zijn moeizaam als het gaat om werk en studie. Je komt lastig op gang, maar de komst van Saturnus in Vissen in maart en Mars in Kreeft in april geven jou nieuwe energie, waardoor je het gevoel hebt dat je weer verder kunt. Er hangt verandering in de lucht. Jupiter in Stier vanaf half mei betekent dat er een nieuw contract, een nieuwe baan of een nieuwe studie aan zit te komen.

Geld en financiën

Vertrouw niet op de eerste twee maanden van het jaar om je gehele jaar te beoordelen, want januari en februari zijn wat gematigd.. Blijf natuurlijk voorzichtig, maar wacht tot daarna met het doen van uitgaven en investeringen. Je inkomsten zullen langzaamaan verbeteren. Vanaf maart (en vooral in april) lijk je te profiteren van een financiële meevaller. Juni is zelfs een bijzonder gunstige maand, tot het punt dat er zelfs iemand jaloers kan reageren. Je intuïtie zal je hierbij helpen. Ga je dit jaar goed om met geld (bijv. via de juiste investeringen/sparen/et cetera), dan loont zich dat aan het einde van het jaar.

Ga naar het Jaarhoroscoop 2023 per sterrenbeeld overzicht