Jaarhoroscoop 2023 Leeuw

Ben je benieuwd naar jouw jaarhoroscoop voor 2023, lieve Leeuw? Goed nieuws. Wij hebben ‘m namelijk voor jou! Wat gaat 2023 jou brengen op het gebied van liefde, werk, studie en financiën? Je leest ‘t in deze Jaarhoroscoop 2023 Leeuw.

Ben jij geboren tussen 22 juli en 23 augustus? Dan ben je een Leeuw en is deze horoscoop voor 2023 voor jou. Je kunt deze voorspellingen ook lezen als jouw ascendant Leeuw is.

Jouw kernwoorden voor 2023 zijn persoonlijke macht, potentieel en welvaart.

Liefde

Het jaar begint geweldig voor jou, lieve Leeuw. Na een korte periode van onenigheden is alles nu weer gladgestreken binnen je relatie. In april moet je wat concessies doen. Dat hoort bij het samenzijn. Ben je single? Tot half maart voel je je flirterig en zul je mogelijk een date tegenkomen. Houd vooral je ogen open rondom de volle Sneeuwmaan in Leeuw van 5 februari 2023.

Van eind juli tot en met begin september zal je dankzij Venus retrograde meer nadenken over hoe je relatie werkt. Als je single bent is dit een tijd om na te denken over wat je verwacht in een relatie. Op welk fundament wil je bouwen?

Van september tot en met november hangt er liefde en magie in de lucht. Denk aan een nieuwe relatie, de volgende stap of een romantische trip naar het buitenland.

Carrière & studie

Het jaar begint stabiel, maar er zit wel gelijk een groei in. Je voelt je in 2023 ambitieuzer dan de afgelopen jaren. In maart heb je de juiste energie om te onderhandelen over je salaris. Ben je zelfstandig ondernemer, dan wil je je tarieven verhogen. Weet wat je waard bent! Gedurende 2023 blijf je groeien in je carrière en studie. Blijf wel geaard en vlieg niet weg met je succes, want anders kan het zich tegen je keren.

Geld en financiën

Leeuw, jij bent sowieso iemand van de luxe, weelde en mooie spullen. Je hebt wat dat betreft een gat in je hand en 2023 zal weinig anders zijn. Vooral tot half mei wil je graag uitgeven aan dingen die je niet eens echt nodig hebt. Dat is dan ook jouw les voor deze eerste maanden van 2023: denk bij alles na of je het écht nodig hebt en of er geen andere manier van aanschaf is (denk aan tweedehands). In december kan er goed nieuws komen op het gebied van geld en financiën.

Ga naar het Jaarhoroscoop 2023 per sterrenbeeld overzicht