Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Deze sterrenbeelden maken het meest ruzie
0
Sterrenbeeld

Deze sterrenbeelden maken het meest ruzie

Deze sterrenbeelden maken het meest ruzie

Sommige sterrenbeelden zijn nou eenmaal iets pittiger dan andere… Ze gaan een discussie of ruzie niet uit de weg. In dit artikel lees je welke sterrenbeelden het meeste ruzie maken én op welke manier ze dit het liefste doen.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

Ram (21 maart – 19 april) ♈

Ram is extreem gepassioneerd als ze ruzie hebben. Niet geheel tegen de verwachting in, toch? Ram wordt namelijk geregeerd door vurige actieplaneet Mars. Dit sterrenbeeld kan niet goed omgaan met hun verlies (dat maakt ze al boos). Daarnaast zijn ze snel in hun gesprekken en gooien ze er met gemak een sneer in. Hun energie lijkt soms eindeloos, dus als je verstrikt raakt in een discussie of ruzie met een Ram kun je maar beter een lange adem hebben.

Tweelingen (21 mei – 20 juni) ♊

Tweelingen is het teken van communicatie. Geregeerd door Mercurius hebben ze hun woorden áltijd paraat. Ze zijn verbaal niet uit het veld te slaan, mede omdat ze met goede inhoud komen. De feiten kloppen en de bronnen zijn gecheckt. Ze onthouden alles en een Tweelingen verbindt alle losse eindjes van een verhaal. Dit gebruiken ze tegen je. Ben je in een discussie of ruzie met een Tweelingen, dan kun je het maar beter bij het juiste eind hebben.

Maagd (23 augustus – 22 september) ♍

Maagd is wat pietluttig als het gaat om details. Perfectionistisch als ze zijn laten ze geen detail onberoerd. Een onenigheid ligt op de loer, want Maagd kan nog weleens verwachten dat een ander óók perfect is (en iets op dezelfde manier doet). Kom je in een ruzie met een Maagd terecht, bereid je dan voor op alle details (tot in een ver verleden) die op tafel komen. Maagd is gewapend en gooit alles in de strijd.

Weegschaal (23 september – 22 oktober) ♎

Weegschaal is het teken van balans. Filosofisch als ze zijn vinden ze ‘t leuk om een stevige discussie te voeren. Ze houden van gesprekken op intellectueel niveau en gaan geen debat uit de weg. Ze zoeken altijd naar een nieuwe balans. Een ruzie of discussie met een Weegschaal is een mentale uitdaging, maar uiteindelijk zal Weegschaal juist de balans willen herstellen. Verwacht geen langslepend verhaal.

Boogschutter (22 november – 21 december) ♐

Kom je met een Boogschutter in discussie of ruzie, dan berg je maar. Dit vuurteken gooit het liefst olie op het vuur als iemand het niet met ze eens is. Ze zoeken altijd naar wegen om hun waarheid te verkondigen en als dit niet bij een ander aanslaat (of er worden onjuistheden over ‘m gesproken), dan komt de innerlijke centaur vrij. Gewapend met pijl en boog gaat Boogschutter het gesprek in, niet bang om raak te schieten. Ook al heb jij gelijk (met feiten, etc.), dan nog zal Boogschutter het ego niet gauw opzij zetten om dit toe te geven. Rust is nodig in deze zaak.

Waterman (20 januari – 18 februari) ♒

Waterman is een vast luchtteken. Dat betekent dat ze stevig – zeer stevig – vasthouden aan eigen meningen en standpunten. Een Waterman verkondigt graag een eigen standpunt en doet dit met humor en intellect. Er tegenin gaan lijkt misschien leuk, maar weet waar je aan begint. Waterman heeft zóveel feiten paraat dat je dit niet kunt winnen. Toon empathie en probeer naast Waterman te staan, dan maak je een kans om het gesprek in balans te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨