Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Dit is waarom juni 2021 qua astrologie een bijzondere maand zal zijn
1
Nieuws

Dit is waarom juni 2021 qua astrologie een bijzondere maand zal zijn

Dit is waarom juni 2021 qua astrologie een bijzondere maand zal zijn

Met de volle bloedmaan/supermaan van mei 2021 nog vers in ons geheugen, kijken we vooruit naar de maand juni. Want juni 2021 wordt een bijzondere maand qua astrologie. Met retrogrades, een zonsverduistering en een zonnewende in ‘t vooruitzicht zullen we ons namelijk niet vervelen.

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Juni 2021 start al met Mercurius retrograde in Tweelingen. Bijna de gehele maand zal de communicatieplaneet nog retrograde zijn. Officieel gaat Mercurius op woensdag 23 juni weer direct lopen, maar daarmee eindigt nog niet de energie van de retrograde. Nog tot eind juni is de schaduwperiode en tot aan dan blijven de tips om Mercurius retrograde te overleven van kracht. Ook zul je je – sorry, het is echt zoflink moe kunnen voelen door de retrograde.

Vervolgens is er op donderdag 10 juni een nieuwe maan in teken Tweelingen. En met deze nieuwe maan is er ook een zonsverduistering. Normaal gesproken is ‘t al zo dat je ‘t beste tijdens de energie van de nieuwe maan aan iets nieuws kunt beginnen. Met de zonsverduistering wordt dit nog effectiever, dus leer iets nieuws of ontdek nieuwe plekken!

Niet alleen Mercurius is retrograde in juni 2021. Ook geluksplaneet Jupiter en dreamy planet Neptunus gaan retrograde deze maand, beiden in teken Vissen. Je geluk kan de komende maanden ietwat op zijn (bummer) en je gaat de harde realiteit tegemoet. Dromen mag natuurlijk altijd, maar wees deze periode realistisch.

Maandag 21 juni is de zonnewende. De lente is dan voorbij en we gaan officieel de zomer in. De dagen zijn lang en licht en gevuld met goede energie. Laat je zorgen, angsten en twijfels los en L E E F!

Eind juni eindigt Mercurius retrograde en gaat liefdesplaneet Venus over naar Leeuw – whoohoo. Tijd voor zwoele avonden, losse flirts en veel blije momenten. De zomer van 2021 wordt een mooie zomer!

Wil je iedere maand de vooruitzichten qua astrologie en maanstanden weten? Bekijk dan elke eerste dag van de maand onze website en check de speciale astrologie kalender.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨