Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Waterman-periode 2020: vernieuwing en hervorming
0
Zon

Waterman-periode 2020: vernieuwing en hervorming

Waterman-seizoen

Ah, wat een fijne datum (voor de nummerliefhebbers): 20 januari 2020. Deze dag markeert de start van de Waterman-periode en het einde van de Steenbok-periode. De zon staat nu in dit luchtteken en dat betekent maar één ding: we gaan de komende weken samenwerken op ‘t gebied van vernieuwing en hervorming!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Steenbok-seizoen ging over aarden. Aarden waar je bent, wie je bent en waar je voor staat. Waterman is een luchtteken en daarmee gaan we niet meer omlaag kijken, maar juist omhoog. Weg van de aarde en op naar de vrijheid van de ruimte en de lucht. Waar kunnen we heen? Wat is onze missie en wat is onze stip op de horizon? Hard werken en focussen, dat zijn de twee eigenschappen van Waterman waardoor deze projecten zo succesvol kan maken.

Waterman is van de mensheid, het ‘wij’ als collectief. Uranus, de planeet van de Waterman, gaat over radicalisering en vernieuwing. En da’s precies wat we deze Waterman-periode gaan doen. Denk eens na hoe je mensen in jouw omgeving (of zelfs verder) kunt helpen. De energie van Waterman beweegt ons om na te denken over ons leven met betrekking op gemeenschappen en de mensheid. Durf groots te denken!

Een voorbeeld is de verschrikkelijke bosbrand in Australië. Miljoenen mensen vluchten, dieren zijn in nood en hele natuuromgevingen branden af. Wereldwijd starten mensen initiatieven om geld in te zamelen en Australië te helpen. Da’s echt de Waterman-vibe: je doet iets niet voor jezelf, maar voor het collectief. Hiermee laat je de wereld weer een klein beetje beter achter voor het nageslacht – ook iets dat een Waterman erg belangrijk vindt.

Astrologische agenda voor de Waterman-periode

In de Waterman-periode vind je een nieuwe maan in teken Waterman en een volle maan in teken Leeuw. Ook komt er een bijzondere palindroomdag (zondag 02-02-2020) en gaat Mercurius retrograde op zondag 16 februari.

De zon gaat iedere 30 dagen over in een nieuw sterrenbeeld. Tijdens elke periode voel je de invloed van de heersende astrologische energie. De Waterman-periode van 2020 begint op 20 januari en eindigt op 18 februari. Hierna dient het teken Vissen zich aan. Daarover later meer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.