Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Ascendant berekenen, zo doe je dat!
1
Astrologie

Ascendant berekenen, zo doe je dat!

Ascendant berekenen, zo doe je dat!

Je ascendant is hoe de wereld jou ziet. In het Nederlands zeg je ook wel ‘opkomende teken’, of in het Engels ‘rising sign’. Hier haal je in de astrologie veel info over jezelf uit. Handig om te weten, maar hoe weet je nou wat je ascendant is? Je leest hier hoe je je ascendant kunt berekenen én wat de betekenis is.

Je ascendant is hoe de wereld jou ziet. Het is het ‘masker’ dat jij draagt in hoe jij reageert en bent. Je ascendant kan dus afwijken van je reguliere sterrenbeeld (zon) en daarom is het fijn om te weten in welk sterrenbeeld jouw ascendant is.

Ascendant berekenen

Dit check je in je geboortehoroscoop. Een geboortehoroscoop is een blauwdruk van de mogelijkheden die jij als persoon in je hebt. Je berekent je geboortehoroscoop aan de hand van je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. De stand van de planeten op dat exacte moment en op die exacte plek bepalen wie jij bent, hoe jij reflecteert op de wereld en hoe de wereld jou ziet. ✨ Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken!

Let op: het is voor het berekenen van je rising sign belangrijk dat je het exacte tijdstip van je geboorte weet!

Ascendant in je geboortehoroscoop vinden

In de meeste programma’s wordt het ascendant in een geboortehoroscoop aangegeven met de letters ASC. Of het staat in je rapportage.

Ascendant in de tekens

Ascendant gevonden? Mooi! Nu wil je natuurlijk weten wat de betekenis is van de plaatsing. Bekijk hier wat de betekenis is van jouw ascendant!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨