Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle maan in Leeuw – februari 2020
1
Maan Volle maan

Volle maan in Leeuw – februari 2020

Volle maan 2021 - VolleMaanKalender.nl

De tweede volle maan van 2020 staat zondag 9 februari in het teken Leeuw. ♌ Wat is de betekenis van de volle maan van februari 2020 voor jou?

Vuurteken Leeuw gaat om ‘t hart en de ego. Leeuwen zijn energiek, optimistisch en ‘het stralende middelpunt’. En – of je nu Leeuw bent of niet – met de volle maan in dit teken voel jij ook deze energie. Januari is voorbij (oh, deze maand leek wel eeuwig te duren hé?) en februari is begonnen. Je hebt de motivatie en de energie om nieuwe projecten te beginnen of oude projecten op te pakken.

Volle supermaan februari 2020

De volle maan van februari wordt door sommigen gezien als eerste volle supermaan van het jaar. Dit wordt echter niet overal zo erkend. In maart, april en mei zijn er ook volle supermanen.

Betekenis volle maan februari 2020

Die vonk die nodig is om jouw vuur te laten branden, die ga je tegenkomen rond de dagen van de volle maan. Die vonk kan vanalles zijn: een nummer op de radio, een tekst die je leest of de woorden die iemand naar je uitspreekt. Of misschien is ‘t zo dat je oude documenten tegenkomt met opruimen? Toeval bestaat niet. Luister goed naar de signalen.

Leeuw staat ook voor moed. Dus twijfel je of je iets wel kunt of durft: go for it. Zet de eerste stap en neem de leiding (ook een Leeuw-eigenschap, trouwens). Met de energie van de volle maan van februari zul je intuïtief weten wat je wilt en hoe je het kunt krijgen. Je kunt direct zijn zonder bazig over te komen. En geloof mij: men bewondert je eerlijkheid en oprechtheid, dus wees niet bang.

Volle maan in Leeuw versus zon in Waterman

Tegenover de volle maan in Leeuw staat de zon in luchtteken Waterman. Het is namelijk Waterman-seizoen. Waterman gaat over ‘t hoofd en Leeuw dus over ‘t hart. Waar een Leeuw ontzettend goed is in het oppakken en starten van nieuwe projecten, loopt een Leeuw er altijd tegenaan dat het afmaken van de projecten (of het werken in details) lastiger is.

Gelukkig is daar tegenhanger Waterman. De Waterman, die projecten en gedachten op rij kan zetten. Waterman, die orde in de chaos van Leeuw schept. En Waterman, die het vuur van Leeuw (nieuw) leven inblaast. Vuur heeft lucht nodig om te kunnen bestaan, en lucht kan wel wat vuur gebruiken om plannen door te pakken.

Een mooi samenspel om je nieuwjaarsplannen door te pakken, projecten te starten en initiatieven tot bloei te laten komen.

Volle manen 2020

Bekijk hier het overzicht van alle volle manen van 2020.

Volg VolleMaanKalender via social media

Je kunt VolleMaanKalender nu ook volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨