Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Wat is Ki Food? Eten zoals Boeddha
0
Health & happiness

Wat is Ki Food? Eten zoals Boeddha

Eten zoals Boeddha: wat is Ki Food?

Eten zoals Boeddha: Ki Food is voeding die in boeddhistische kloosters wordt genuttigd met als doel om de gezondheid te verbeteren en in balans te komen.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Volgens Boeddha’s kookboek kan in onze Westerse wereld de voedingsfilosofie van Ki Food hét verschil maken tussen een gezond en energiek leven en een leven met gezondheidsklachten.

Ki Food is gebaseerd op eeuwenoude principes en kennis, namelijk Vinaya Pitaka. Vinaya Pitaka is de oorspronkelijke voedingsleer van Boeddha en Boeddha’s kookboek is gebaseerd op deze voedingsleer. Boeddhistische monniken leven erg gezond en hebben doorgaans een hoge levensverwachting. Dat komt onder andere door hun voeding. Het geheim is de afwisseling tussen periodes van vasten (Yin) en eten (Yang), waarbij ze alleen puur en natuurlijk voedsel nuttigen. ☯

In dit boek vind je info over de filosofie van Ki Food en gezonde recepten uit Tibet, Nepal, India, Vietnam en Japan. Daarnaast staat er nuttige informatie in over de vijf-elementenleer, de genezende werking van kruiden en voedingsmiddelen die je beter kunt mijden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨