Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Review: De geheime boodschappen van het Licht
0
Shop

Review: De geheime boodschappen van het Licht

Review: De geheime boodschappen van het Licht

De geheime boodschappen van het Licht is een prachtige set met 45 kaarten en een bijbehorend boekje. Met deze orakelkaarten stap je binnen in de wonderlijke wereld van het licht. Laat je inspireren en zet je fantasie aan het werk… Lees hier onze review!

Orakelkaarten zijn ideaal om in jezelf te keren en de antwoorden – die je écht al in je draagt – er uit te halen. Er zijn heel veel decks op de markt. Elk deck heeft zo weer eigen krachten en elk deck geeft andere inzichten. Vandaag bespreek ik het De geheime boodschappen van het Licht deck.

Reinigen voor gebruik

Als je mijn reviews vaker leest, dan weet je dat ik het belangrijk vind dat je een nieuw kaartendeck vooraf reinigt. Zo haal je de energie van het productieproces eruit en maak je je deck eigen. Zelf vind ik het fijn om het deck eerst kaart voor kaart te bekijken. Zo zie ik alvast de afbeeldingen en raak ik bekend met de set. Dit helpt ook tegen het ‘plakken’ van de kaarten. (Deze set is hoogglans gedrukt. Dat is erg mooi, maar als de set nieuw is dan plakken de kaarten nog wel tegen elkaar aan.)

Daarna pak ik de stapel kaarten en visualiseer ik wit, helder licht om het deck en mezelf heen. Ik zet een intentie (ik wens dat deze kaarten mij begeleiden op mijn pad naar meer licht en innerlijke wijsheid) en voel de energie door de kaarten en mezelf stromen.

Er zijn natuurlijk ook andere mogelijkheden om je deck te reinigen. Kies wat bij jou past!

Review: De geheime boodschappen van het Licht

Het deck gebruiken

In het boekje vind je drie leggingen die je kunt gebruiken met de kaarten. Het Zielsorakel, de Zielsvisie of de Zielsgenezing.

  • Zielsorakel
  • Zielsvisie
  • Zielsgenezing

Het Zielsorakel is een reading met een enkele kaart. De kaart die je trekt staat voor iets prachtigs in jezelf dat je mag erkennen. Kijk naar de afbeelding op de kaart en visualiseer jezelf in die ruimte. Ontspan, adem goed in en uit en laat innerlijke wijsheid en licht tot je komen. Wat voel je hier bij? Noteer je bevindingen in je journal. Lees pas ná dit alles de betekenis van de kaart. Waarom pas achteraf? Nou, zo ben je niet gekleurd door wat de kaart zou ‘moeten’ betekenen.

De Zielsvisie en Zielsgenezing zijn beide leggingen van vier kaarten. Het boekje geeft hier prettige uitleg over, zodat je – ook zonder enige voorkennis – meteen met het deck aan de slag kunt.

Wat mag je verder nog horen van het universum?

Je kunt dit deck ook gebruiken als extraatje bij een reading. Stel je hebt een prachtige reading gedaan met tarot, maar je wil nog één vraag beantwoorden: ‘Wat mag je verder nog horen van het universum?’… Kies er dan voor om dit deck te schudden en een kaartje te trekken om de lezing mee af te sluiten.

Andersom kan ook: je trekt éérst een kaart uit dit deck. Dit is de algemene energie voor de lezing die je nog gaat leggen.

  • Review: De geheime boodschappen van het Licht
  • Review: De geheime boodschappen van het Licht
  • Review: De geheime boodschappen van het Licht
  • Review: De geheime boodschappen van het Licht

Review

Het De geheime boodschappen van het Licht is een práchtig vormgegeven deck dat meteen op al mijn zintuigen inspeelt. Dat kom vooral door het kleurgebruik: lichte pasteltinten, met name paars en blauw. Het zijn ideale kaarten om bij te mediteren en visualiseren. Er zijn verticale kaarten, maar ook horizontale kaarten.

Bekijk de slideshow hierboven voor een impressie.

Deze 45 kaarten kun je gebruiken voor kracht en heling, voor het versterken van je intuïtie en voor spirituele groei. Ze zijn ideaal om als extra kaart in te zetten bij een algemene (tarot) legging. Wat mij betreft is dit een deck dat niet mag ontbreken in je collectie.

Het bijbehorende boekje kent 160 pagina’s en geeft – naast de betekenis per kaart – een masterclass voor de ziel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨