Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Maanverduistering Mars 2022: dit is de energie
0
Mars Nieuws

Maanverduistering Mars 2022: dit is de energie

Maanverduistering Mars 2022: dit is de energie

Donderdag 8 december 2022 gebeurt er, naast de volle maan in Tweelingen, nog iets in ons heelal: de maan passeert voor Mars. Een maansverduistering van Mars. Je leest hier over de energie!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Mars is een vurige planeet. De actieplaneet, die alles gedaan krijgt wat ‘ie wil. Het liefst initieert Mars nieuwe plannen en loopt ‘ie voorop. Wat drijft jou? Wat maakt jou enthousiast en wat maakt je boos? En ook: hoe uit je die woede dan? Instinct en drive: dat is waar planeet Mars in astrologie allemaal omdraait. De maan staat voor je emoties, herinneringen, stemmingen, reacties, moeder-figuur, thuis, behoefte aan veiligheid en het verleden. Waar hecht jij waarde aan? Hoe voelt veiligheid voor jou?

Tijdens de maansverduistering in Mars kun je nieuwe inzichten krijgen. Vernieuwende inzichten, zelfs. Want jouw idee val geborgenheid en veiligheid, klopt dat wel met de werkelijkheid? Je voelt ineens heel sterk de behoefte om te vechten voor je idealen, voor je familie en voor veiligheid.

Maar let op: Mars is nog steeds retrograde en dus is nu handelen geen goed idee. Houd de inzichten bij je en schrijf ze op. Toets over een week of drie eens bij jezelf of je er nog steeds zo over denkt.

Hoe kun je het beste met deze (toch wel heftige) energie omgaan? Het al die tijd bij je dragen werkt natuurlijk niet, dus aarden is het sleutelwoord. En dat doe je door in jezelf te keren, de natuur in te gaan en zaken even ‘te laten zoals ze zijn’. Anders blijft het in je borrelen, je kunt het beter naar buiten geleiden, direct de grond in.

Wil je je Mars berekenen? Check dan de plaatsing in je geboortehoroscoop.

Maansverduistering in Mars 2022 bekijken

Woon je in Amsterdam of de omgeving van Amsterdam? Dan zou je dit spektakel weleens kunnen spotten. Deze zeldzame maanverduistering van Mars is namelijk zichtbaar in delen van Amerika, Europa en Noord-Afrika. Als de omstandigheden goed zijn, is de maansverduistering van Mars te zien vanaf 05.58 uur. Vanaf 06.58 uur zal Mars weer te zien zijn. Je moet er dus wel iets vroeger voor opstaan én je hebt er een verrekijker (of een telescoop).

Heb je de Mars maansverduistering gemist, dan kijk je toch gewoon naar de volle maan in Tweelingen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨