Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Video: Geleide Akasha Kronieken meditatie
0
Meditatie

Video: Geleide Akasha Kronieken meditatie

Video: Geleide Akasha Kronieken meditatie

Ben je op zoek naar een fijne meditatie om je Akasha kronieken te openen en af te dwalen in je eigen blauwdruk? Bekijk dan deze geleide Akasha kronieken meditatie video.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Bereid je voor om in contact te komen met je eigen Akasha kronieken; jouw persoonlijke blauwdruk. Zoek een comfortabele plek op waar je niet kan worden gestoord. Maak het jezelf gemakkelijk qua kleding en houding. Steek eventueel een geurkaarsje aan of gebruik etherische olie in een diffuser, zoals ontspannende lavendel olie. Speel onderstaande video af en luister goed naar de aanwijzingen. Let op je ademhaling en reis mee naar je Hogere Zelf. Wat kom jij te weten?

Tip:| lees ook Akasha kronieken openen: hoe doe je dat?

Akasha Kronieken meditatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨