Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Inner Compass Cards: stijlvol kaartendeck voor persoonlijke groei
0
Orakel Shop

Inner Compass Cards: stijlvol kaartendeck voor persoonlijke groei

Inner Compass Cards: stijlvol kaartendeck voor persoonlijke groei

Als je op zoek bent naar een modern, artistiek en stijlvol kaartendeck, dan zijn de Inner Compass Cards dé set kaarten die jij wil. Je leest hier waarom dit zo is.

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

De Inner Compass Cards helpen jou in je persoonlijke groei en bij momenten van zelfreflectie. Een dagkaartje om de energie gebalanceerd te houden, een legging met 3 (of meer) kaarten of een handmatig gekozen kaart als motivator. Met dit deck, bestaande uit 49 kaarten, inclusief handleiding en keepsake box, kun je op een classy manier aan de slag.

Het mooie aan deze kaarten is natuurlijk de vormgeving. Het kleurgebruik en de vormen doen al heel veel met je. Zorgvuldig gekozen afbeeldingen, abstract ingestoken en juist daardoor open voor meerdere interpretaties. Dit is niet zomaar een deck, nee. Dit deck is serieus. Het voelt vertrouwd. De kaarten zijn, precies zoals de naam doet vermoeden, een kompas voor je innerlijke raadgever. Ze geven je richting wanneer je het nodig hebt. Met de Inner Compass Cards laat jij jouw intuïtie én zintuigen spreken.

Hoe gebruik je de Inner Compass Cards?

Heb je voorkennis nodig om aan de slag te gaan met de Inner Compass Cards? Nee, zeker niet! Je hoeft geen tarotist of iets te zijn.

Het is in onze ogen geen deck om (alleen maar) voorspellingen mee te doen. Het is juist een deck dat je stil laat staan in het hier en nu. Om juist die rust te pakken, te reflecteren en vooruit te kijken. En dat zeggen ze zelf ook: ‘De kaarten bieden houvast en richting in een hectisch bestaan vol prikkels en afleidingen’.

Voorbeeld legging met Inner Compass Cards

Bekijk hier een voorbeeld legging, speciaal voor dit artikel. De bovenste kaart staat symbool voor het overall thema. De kaarten eronder staan symbool voor (van links naar rechts) verleden, heden en toekomst.

Inner Compass Cards: stijlvol kaartendeck voor persoonlijke groei

De eerste kaart is ‘Open deur’. Deze kaart staat in de legging symbool voor het verleden. Mijn gevoel zegt al meteen: je weet iets al, het gegeven in je hoofd een open deur voor je. In de symbolen op de kaart vind je onder andere pijlen naar rechts, een bootje en stromend water. Go with the flow. Het boekje voegt er qua uitleg nog aan toe dat wanneer iets teveel moeite kost, het niet bij jou hoort. Kies voor deuren die open gaan/staan, en niet voor deuren waar je moeite voor moet doen of die zelfs dicht blijven.

De tweede kaart is het heden: ‘Oogst’. Een prachtige kaart, waarbij een volle maan te zien is. Mijn gevoel gaat meteen aan op het zien van de volle maan en het lezen van het woordje Oogst. Heb je ergens een idee uitgezet en ben je met iets bezig? Het is tijd om te oogsten! De tijd is rijp en je mag de vruchten van je inspanningen plukken. Dat waar jij voor gewerkt hebt, komt nu tot leven. Het boekje voegt daar nog aan toe dat deze kaart staat voor geluk en overvloed. Is je oogst mager? Dan geeft het boekje aan dat je dit als les mag zien. Als spiegel.

De derde kaart staat voor de toekomst: ‘Vrijheid’. Mijn gevoel zegt dat dit twee bergen zijn, die eerder ondoordringbaar leken maar nu toch een toegankelijk pad hebben. Het ligt er maar net aan vanuit welke hoek je dit ziet, maar als je deze kaart trekt dan zie je het pad dat voor je ligt en mag je dat pad nemen. Het Inner Compass boekje geeft aan dat deze kaart staat voor vrijheid van patronen, gewoontes en gedachten die jou beperken. De kaart duidt op een verschuiving – en dat is ook precies wat ik er in zag.

De bovenste kaart, het algemene thema van de legging, is ‘Kalm aan’. Deze kaart vraagt jou rustig aan te doen. Ik zie een rad in de symboliek, en een pijlpuntje op een tijdlijn. Je bent precies goed daar waar je nu bent. Je hoeft niet verder, je mag gewoon zijn. In het hier en nu. Het boekje dat bij de set hoort voegt hier aan toe dat je een stapje terug mag nemen. Dat het je ego is dat altijd maar vooruit wil. Dat herken ik zelf wel. Een mooie kaart, wauw!

Zoals je leest hebben mijn intuïtie en het boekje soms twee verschillende interpretaties aan de kaarten meegegeven. Dat is juist goed! Zo leer je je kaarten kennen en ontwikkel je je eigen gevoel erbij. Er is geen goed of fout. Speel met de kaarten, oefen ermee en luister naar wat jouw innerlijke kompas je vertelt. Schrijf je bevindingen op in een journal of notitieboek.

Of je nu werkt aan diepgaande thema’s, dagelijkse bezigheden of eenmalige kwesties: voor elk moment is er een passend momentje van bezinning.

Inner Compass Cards impressie

  • Inner Compass Cards in mooie keepsake box
  • Inner Compass Cards in mooie keepsake box
  • Drie kaarten uitgelicht
  • Inner Compass Cards uitgelicht
  • Prachtige details
  • Voorbeeldlegging Inner Compass Cards

Bekijk vooral ook de impressie hierboven. Je gaat deze kaarten regelmatig terugzien in onze Instagram Stories en lezingen!

Inner Compass Cards kopen? Je shopt ze via InnerCompassCards.com of via Bol.com. Tip: bekijk ook eens de Inner Love Compass Cards!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨